Kosova Koleji’nden örnek proje

Özel Kosova Koleji Öğrencileri, değerler eğitimi kapsamında hazırladıkları, ‘’Okuduğumu Paylaşıyorum ve Ben Oynadım Sen de Oyna” projesi kapsamında Dipsizgöl İlkokulu’na piknik gezisi düzenlediler.

Yayınlama: 07.05.2015
1.460
A+
A-

İnegöl Özel Kosova Koleji, bir örnek çalışmaya daha imza atarak, Dipszgöl İlkokulu öğrencileri ile bir araya geldi.

 

PROJELERLE EĞİTİME HİZMET EDİYORUZ






Dipsizgöl İlkokulu bahçesinde düzenlenen törende konuşan Özel Kosova Koleji Müdürü Erol Baştürk, “Öğrencilerimiz okudukları kitapları ve çok sevdiği oyuncakları Dipsizgöl İlkokulu öğrencileri ile paylaştılar. Farklı etkinlik ve projelerle eğitime hizmet ediyoruz ve etmeye de devam edeceğiz” dedi.

 

Proje kapsamında 1 Koli kitap ve 2 Koli oyuncak Dipsizgöl İlkokulu ve Ortaokulu Müdürü Fevzi Yıldırım’a teslim edildi.

 

Dipsizgöl İlkokulu Müdürü Fevzi Yıldırım, Özel Kosova Koleji yönetici ve öğretmenleri ile yardımlaşma ve paylaşmanın en güzel örneğini sunan Özel Kosova Koleji öğrencilerine ayrı ayrı teşekkür etti. Törenden sonra toplu kahvaltı yapıldı ve yarışmalarla etkinlik devam etti.

 

İNEGÖL’DE DAMGA VURMAYA DEVAM EDECEK

Özel Kosova Eğitim Kurumları Kurucusu Devrim Kosova Hasırcı ise yardımlaşma ve paylaşmanın en güzel örneğini sunan yönetici, öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti. Okulun bir birinden güzel farklı etkinliklerle İnegöl Eğitimine damgasını vurduğunu ve önümüzdeki yıllarda da vurmaya devam edeceğini belirtti.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş