Kosovalı öğrencilere seminer

Uludağ Üniversitesi İşletme Fakültesi Dekanlığı, dün ülkelerinde lise eğitimi gören Kosovalı öğrencileri ev sahipliği yaptı. Dekanlık Kosovalı lise öğrencilerini ağırlayarak onlara ‘Türkiye ve Balkanlar, ilişkiler, ortak kültür dokusu’ konularında bilgiler verdiler.

Yayınlama: 20.06.2014
801
A+
A-

Gerçekleştirilen ziyaret esnasında Uludağ Üniversitesi İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İbrahim S. Canbolat, öğrencilere bilgilendirmelerde bulundu.

 

KÜLTÜR DOKUSU KONUSUNDA BİLGİLER VERDİK






Gerçekleştirilen ziyaret esnasında bir konuşma yapan Dekan Prof. Dr. İbrahim S. Canbolat, “Balkan ülkelerinden gelen ve üniversiteyi Türkiye’de okumayı planlayan genç arkadaşlarımızla fakültemizi gezdiriyoruz. Tanıtım ve tanışma programı tertip ettik. Uludağ Üniversitesi ile BALKANSİAD ortaklaşa bu projesi gerçekleştiriyorlar. Bugün Kosovalı sosyal bilimler alanında okumak isteyen öğrencilere, Kosova’nın farklı şehirlerinden gelen lise öğrencilerine genel olarak Türkiye Balkanlar, ilişkiler, ortak kültür dokusu konusunda bilgiler verdik. Bölüm başkanlarımız, fakültemizin bölümleri ile ilgili bilgiler verecekler. Onların talep ve beklentilerini öğreneceğiz. En sonunda da İnegöl’ü gezdireceğiz. Oylat’ı ve Oylat mağarasını merak ediyorlar. Akşama da oraları gezerek programımızı tamamlayacağız” şeklinde konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş