Kültür Temel Lisesi’nden ilk ziyaret

Dershanelerin ‘Temel Lise´ye dönüşümü kapsamında Milli Eğitim Bakanlığı´ndan okul ruhsatını alan İnegöl Kültür Temel Lisesi Müdürü ve yöneticileri Başkan Alinur Aktaş’ı makamında ziyaret etti. Dönüşümden sonra bu yeni okulun ilk protokol ziyareti oldu.

Yayınlama: 26.06.2015
1.406
A+
A-

Kültür Temel Lisesi Müdürü Yıldıray Kara ve Kültür Temel Lisesi yöneticileri, İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı ziyaret ederek istişarelerde bulundu.

 

FİKİR ALIŞVERİŞİ YAPMAK İSTEDİK






Ziyarette söz alan Kültür Temel Lisesi Müdürü Yıldıray Kara; “Bu güne kadar Kültür Dershanesi olarak İnegöl’e hizmet vermekteydik. Artık önümüzdeki yıldan itibaren Kültür Temel Lisesi olarak İnegöl halkına eğitim anlamında hizmet vermeye devam edeceğiz. Dershanelerin dönüşümü kapsamında Milli Eğitim Bakanlığının başlatmış olduğu bu süreç içerisinde de Kültür Temel Lisesi de ruhsatını almış ve Milli Eğitim Bakanlığı tarafından onaylanmıştır. Bu süreçte lise öğrencilerimize hitap edeceğiz, öğrencilerimizin kaliteli bir hizmet almasını ve daha başarılı öğrenciler olarak çalışmalarını sürdürmelerine yardımcı olacağız. Liseye dönüştükten sonra Sayın Başkanımızı ziyaret ederek kendisine hem kurumumuzu tanıtmak hem de fikir alışverişi yapmak istedik” dedi.

 

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI’NDAN DA YETKİYİ ALDILAR

Konuşmasına Kültür Temel Lisesi müdürü ve yöneticilerine hoş geldiniz diyerek başlayan Başkan Alinur Aktaş; “Milli Eğitim Bakanlığı’nın dershaneler ile ilgili aldığı karar eğitim sistemimizin geleceği için çok doğru bir karardı. Bununla alakalı da dershaneden temel liseye dönüşümler hızlı bir şekilde olmaya devam ediyor. Kültür Dershaneleri de İnegöl’e bu manada önemli hizmetler vermiş bir eğitim kurumumuz. Kültür Dershaneleri bu manada kendi binalarında dönüşümlerini sağlayarak temel lise olarak yollarına devam edecekler. Bu dönüşümle alakalı Milli Eğitim Bakanlığı’ndan da yetkiyi aldılar. Hem İnegöl’ümüze hem de kendilerine hayırlı uğurlu olsun diyorum” şeklinde konuştu.

 

GENÇLERİMİZİN ALACAĞI EĞİTİMLER GERÇEKTEN ÇOK ÖNEMLİ

Aktaş konuşmasının devamında; “Kültür Dershaneleri eğitimde deneyimli bir kurum. Umuyorum ve ümit ediyorum ki hazırlamış oldukları bu uygun fiyatlarla da İnegöl halkının ilgisini göreceklerdir. Çünkü lise düzeyinde ve üniversiteye hazırlanan gençlerimizin alacağı eğitimler gerçekten çok önemli. Ben eğitim öğretim kalitemizin yükseltilmesi noktasında çok önemli hizmetler vereceklerine inanıyorum. Şahsım ve Belediye olarak verebileceğimiz bir destek ve katkı olursa da her zaman hazır olacağımızı ifade ediyor, Kültür Temel Lisesinin İnegöl’ümüze hayırlı uğurlu olması temenni ediyorum” dedi. Konuşmaların ardından Kültür Temel Lisesi yönetimi Başkan Alinur Aktaş’a çiçek takdim etti.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş