Meslek etiği kursları başladı

İnegöl Halk Eğitim Merkezi, Dörtçelik Endüstri Meslek Lisesi öğretmenlerine yönelik meslek etiği ve örgütsel iletişim kursları başlatıldı.

Yayınlama: 20.06.2014
1.091
A+
A-

2 hafta sürecek olan meslek etiği ve örgütsel iletişim kursları verilmeye başlandı.  Uludağ Üniversitesi İşletme Fakültesi Öğretim Üyesi Yard. Doç. Dr. Orhan Bozkurt ve Uludağ Üniversitesi İşletme Fakültesi Öğretim Üyesi Yard. Doç. Dr. Zerrin Fırat tarafından verilecek kursların ardından öğretmenlere sertifikaları takdim edilecek.

 

DEKANLIĞINA TEŞEKKÜR EDERİZ






Kursların açılış töreninde konuşan Dörtçelik Endüstri Meslek Lisesi Okul Müdürü Ertan Kalkanlı, “Öğretmenlerimizin yılsonunda yapılan 2 haftalık mesleki çalışmalar seminerlerini bir hizmet içi eğitim seminerine dönüştürmek istedik. Bununla ilgili Halk Eğitimi Merkezimizle işbirliği yaparak Uludağ Üniversitesi İşletme Fakültesinin iki öğretim üyemizle iki kurs düzenledik. Bu konuda bizlere desteklerini veren İnegöl Halk Eğitimi Merkezi ve İşletme Dekanlığına teşekkür ederiz” dedi.

 

HER GÜN SAAT 10.00 İLE 12.00 ARASINDA

Kendilerine gelen bu teklifi seve seve kabul ettiklerini belirterek konuşmasına başlayan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Burhanettin Özdemir ise, “Her gün saat 10.00 ile 12.00 arasında bu kurslar yapılacak. 27 Haziran’da kursun son günü belge töreni yapmayı düşünüyoruz. Uludağ Üniversitesi İşletme Dekanı Sayın Prof. Dr. İbrahim S. Canbolat’a, Yard. Doç. Dr. Orhan Bozkurt’a, Yard. Doç. Dr. Zerrin Fırat’a, Dörtçelik Endüstri Meslek Lisesi Okul Müdürü Ertan Kalkanlı’ya ve kursa katılan öğretmenlerimize teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş