Naire Çikayeva’da mezuniyet sevinci

2014-2015 Eğitime başlayan başlayan Naire Çikayeva Anadolu Lisesi ilk mezunlarını verdi. 160 öğrenci kep atarak mezuniyet sevinci yaşadı.

Yayınlama: 04.06.2015
1.223
A+
A-

Önceki akşam okulun bahçesinde düzenlenen programa Belediye Başkan Yardımcısı Gülhan Şahin, Milli Eğitim Şube Müdürü Ali Doğru, bazı okul müdürleri ile veliler ve öğrenciler katıldı.

 

160 ÖĞRENCİMİZE HAYATLARINDA BAŞARILAR DİLİYORUM






Saygı duruşu ve istiklal marşının ardından programın açılış konuşmasını yapan Naire Çikayeva Anadolu Lisesi Müdürü Cavit Yakşi, “Naire kızımızı rahmetle anıyoruz. Ailesin şükran ve minnetlerimizi sunuyorum. Çok yeni bir filiziz. Ama köklerimiz çok derinden geliyor. 1932 İnegöl ortaokulu, 1966 İnegöl lisesi, 2004 İnegöl Anadolu lisesi ve 2014 Naire Çikayeva Anadolu lisesi olarak Türkiye’nin, Bursa’nın ve İnegöl’ün eğitimine yetişmiş insan kazandırmaya devam ediyoruz. Bunun gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bu güne kadar okulumuza emek verenleri şükran ve minnetle anıyor, hayatta olanlara uzun ömürler diliyorum. Bu güzel tablonun ortaya çıkmasında idarecilere teşekkür ediyorum. Okulumuzu bitiren 160 öğrencimize hayatlarında başarılar diliyorum” dedi.

 

Okul Birincisi Sibel Balaban, okul kütüğüne isimliğini çakarak, okul filamasını Sinaye Aydemir’e teslim etti.

 

ÖĞRENCİLER İÇİN HER ZAMAN BİR ŞANS VARDIR

Belediye Başkan Yardımcısı Gülhan Şahin ise, “Bende bu okulun mezunuyum. Belki çok genç yaşta bir kaza da kaybedilen kızımızın ismini taşıyan bu okul da eğitim gören öğrenciler için her zaman bir şans vardır. Hepinize başarılar diliyorum” dedi.

 

Konuşmaların ardından diplomalarını alan öğrenciler hep birlikte havaya kep atarak mezuniyetlerini kutladılar.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş