Öğrenciden örnek sergi

İnegöl Anadolu Lisesi 12. sınıf öğrencisi 17 yaşındaki Özlem Yunak, yaptığı eserleri beğeniye sundu.

Yayınlama: 19.06.2014
1.062
A+
A-

2 yıldır resim yaptığını ve yeteneğini ilk olarak ünlü şarkıcı Lil Wayne’nin resmini yaparak keşfettiğini ifade eden Özlem Yunak, amacının ise Güzel Sanatlar Mimar Sinan Fakültesi İç Mimarlık Bölümü’nden mezun olmak olduğunu söyledi.

 

Açılışta Özlem Yunak’a destek için gelen ailesi ve arkadaşlarının yanı sıra İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban’da açılışa katılarak resimleri inceledi.






 

YEDİDEN YETMİŞE HER YAŞTA İNSAN İÇİN ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM EDECEĞİZ

Sergilenen resimleri inceleyen İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban, “Öncelikle bu sergiyi açan çok değerli kardeşimiz daha öncesinde üç ay kadar süreyle İNESMEK de bulundular. Daha sonrasın da tabi bu yeteneklerini geliştirmek üzere eğitimlerine devam ettiler. Bu gün itibariyle bu arada 22 adet eser sergilenecek. Biz zaten İnegöl Belediyesi olarak bu tür yetenekleri geliştirmek adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İnşallah bundan sonra da yediden yetmişe her yaşta insan için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bundan sonraki süreçte kardeşimizin çok güzel hayalleri var.  İnşallah bu hayallerine erişir diyorum. Kendilerine başarılar diliyorum ve böyle güzel resim sergisi açtığı için hem medeni cesaretlerini kutluyorum hem de başarılarının devamını diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

UMARIM HAYALLERİM DOĞRULTUSUNDA NİCE SERGİLER AÇARIM

Alper Taban’ın açıklamalarından sonra kısa bir konuşma yapan Özlem Yunak, “Bu benim ilk sergim. Herkesin yanımda olduğu için çok teşekkür ederim. Ailem bu konuda bana çok destek oldu onlara ayrıca teşekkür ediyorum. Umarım hayallerim doğrultusunda nice sergiler açarım. Katılımlarından dolayı herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş