ÖĞRENCİLER SORDU AKTAŞ CEVAPLADI

Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Kaşıkçıoğlu İlkokulu öğrencilerine “Yerel Yönetimler” dersi verdi.

Yayınlama: 14.05.2016
809
A+
A-

İnegöl Belediyesi Meclis Salonunda samimi bir havada gerçekleşen etkinlikte Başkan Aktaş, Kaşıkçıoğlu İlkokulu 4/B Sınıfı öğrencilerine Sosyal Bilgiler dersindeki yerel yönetimler konusunda ders verdi.

 

Derste öğrenciler Başkan Alinur Aktaş´a merak ettikleri konularda sorular sordular. Özellikle yerel yönetimler dersinde geçen, belediyenin görev ve yetkileri, belediyenin organları(belediye başkanı, belediye encümeni ve belediye meclisi) konusunda gelen sorulara Başkan Aktaş cevap verirken, kendisiyle alakalı gelen sorulara da açık yüreklilikle cevap vermeye çalıştı.






 

Kaşıkçıoğlu İlkokulu Müdür Yardımcısı Serdar Erdal ve sınıf öğretmeni Elif Gümüş’ün katıldığı etkinlikte  konuşan Aktaş;“Yoğun belediyecilik faaliyetlerimizi yürütürken dönem dönem farklı okullardan öğrencilerimizi ağırlıyoruz. Bugün de Kaşıkçıoğlu İlkokulu 4/B sınıfı öğrencilerine yerel yönetimler hakkında bir şeyler anlattık. Onlarda akabinde merak ettikleri soruları sordular. Geleceğin yöneticileri, anneleri, babaları, liderleri olacak gençlerimizin henüz yaşları küçük olmasına rağmen ne kadar heyecanlı ve istekli olduğunu hissettim. Ben öğrencilerimize emek veren anne ve babalara, öğretmenlerimize, idarecilerimize teşekkür ediyorum. İnegöl´ünde eğitim anlamında çok şanslı olduğuna inanıyorum” diye konuştu.

 

Kaşıkçıoğlu İlkokulu Müdür Yardımcısı Serdar Erdal ise, “Bizleri bugün güzel bir şekilde ağırlayan Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Okulda işledikleri yerel yönetimler dersi ile alakalı öğrencilerimiz bugün bizatihi başkanımıza sorular sorarak öğrendiklerini pekiştirmiş oldular. Aynı zamanda başkanımızla yapılan bu ders niteliğindeki etkinlik ile öğrencilerimiz hayatlarında unutamayacakları bir anıya sahip oldular” dedi.

 

Etkinlik sonunda Başkan Aktaş ile öğrenciler günün anısına hatıra fotoğrafı çekindiler.

 

HABER: Uğur KESEN

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş