Okyanus 1. sınavını başarıyla tamamladı

Okyanus Koleji’nde 30 Nisan Cumartesi ve 1 Mayıs Pazar günleri 4 ile 11. sınıflar arası gerçekleştirilen bursluluk sınavına bin 600 öğrenci katılım gösterdi.

Yayınlama: 02.05.2016
759
A+
A-

Okyanus Koleji, 30 Nisan-1 Mayıs tarihlerinde 4 ile 11. sınıf öğrencileri arasında bursluluk sınavı gerçekleştirdi. 6 oturum halinde gerçekleşen sınavlara toplam bin 600 öğrenci katılım gösterdi.

 

BÜYÜK İLGİ






Konu ile ilgili ortak bir açıklama yapan Kurum Müdürleri Mehmet Baştürk ve Erdoğan Kızmaz; “Okyanus Koleji olarak 30 Nisan Cumartesi ve 1 Mayıs Pazar günü yeni okul kampüsümüzde, ilçemizdeki 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ve 11. sınıf öğrencilerimize yönelik bursluluk sınavı gerçekleştirildi. 2 gün 6 oturum şeklinde yapılan sınavlarda yoğun bir katılım ile bin 600 öğrencimiz başarı için ter döktüler. Öğrenci ve velilerimiz Deydinler Mahallesi’nde bulunan tabiat harikası muhteşem bir doğa ortamında; okul binasını, sınıflarını, çevresini, sosyal ve sportif alanlarını, okulun tüm güzelliklerini gezerek bu eserin örnek bir proje olduğunu, İnegöl’den 2 kilometre mesafede nezih bir ortamda, ses ve gürültüden uzak, sakin dersliklerde öğrencilerin eğitim almasının çok önemli olduğunu vurgulayan velilerimiz bu eserin takdire şayan olduğunu belirtmişlerdir. İnegöl Okyanus Koleji başarı ve kalitede, en iyisini ve en kalitelisini ortaya koyma konusunda, yönetici ve öğretmen kadrosuyla 2016-17 eğitim yılına ciddi ve yoğun bir şekilde hazırlanmaktadır. Okula kayıt konusunda veli ve öğrencilerimizin taleplerinin gün geçtikçe arttığı büyük bir memnuniyetle izlenmektedir. Veli ve öğrencilerimizin bu nezih ortamda alacakları eğitim konusunda gerek okul kampüs binamızda gerekse şehir merkezindeki ofisimizde uygulayacağımız eğitim politikasını anlatmak ve çay ikramında bulunmak üzere davet ediyoruz. Bursluluk sınavlarında yoğun bir katılımla okulumuzu tercih eden tüm veli ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz. Amacımız, İnegöl eğitimini bulunduğu noktadan daha yukarı çekmek, başarıda İnegöl adına mutlak bir ivme kazanmaktır” ifadelerini kullandılar.

 

HABER: Uğur KESEN



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş