Sağlık Meslek’ten Aktaş’a ziyaret

İnegöl Sağlık Meslek Lisesi, Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı makamında ziyaret etti. Okul Müdürü Abdurrahim Mercan ziyarette, önceki dönemlerde okula yapılan yardım ve desteklerden dolayı Başkan Aktaş’a teşekkür ederek çiçek takdim etti.

Yayınlama: 21.11.2014
678
A+
A-

Bundan sonra yapılacak çalışmalarla ilgili de görüş alışverişinde bulunulan ziyaretle ilgili konuşan Okul Müdürü Abdurrahim Mercan, geçtiğimiz günlerde açılışı gerçekleştirilen Yeni Devlet Hastanesi açılış töreninde Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’na, sağlık Meslek Lisesi öğrencileri tarafından iletilen önlisans talebinin de olumlu karşılandığını hatırlatarak, Acil Tıp Teknisyeni (ATT) yetiştirecek İnegöl Meslek Yüksekokulunda iki yıllık bölümün yüksek öğretim kılavuzuna girdiğini ve önümüzdeki yıl, meslek lisesinden, sağlık meslek yüksekokulu bölümlerine kolay geçiş üstünlüğü özelliğinden İnegöllü öğrencilerin de yararlanacağını dile getirdi.

 

ÖĞRENCİLİK YILLARI






Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise, İnegöl Belediyesi olarak her zaman eğitim kurumlarının yanında olduklarını belirterek “Geleceğimiz olan gençlerimizin daha iyi okullarda, daha iyi ortamlarda eğitim görmeleri, hayata daha iyi hazırlanmaları ve öğrencilik yıllarını eksiksiz kusursuz bir şekilde geçirmelerini arzu ediyoruz” dedi.

 

EĞİTİM KATKIDA BULUNMAK BİZİ MUTLU EDİYOR

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Aktaş, İnegöl Belediyesi olarak eğitimi önemsediklerini belirterek; “Özellikle çocuklarımızın daha kaliteli eğitim almalarına katkıda bulunacak çalışmalara imza atmak bizi mutlu ediyor” şeklinde konuştu.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş