Samdalı miniklerin gösterisi beğenildi

Müşerref Muzaffer Samda İlkokulu 1. sınıf öğrencileri tarafından hazırlanan sene sonu gösterisi velilerden yoğun ilgi gördü.

Yayınlama: 08.06.2015
759
A+
A-

Müşerref Muzaffer Samda İlkokulu 1. sınıf öğrencilerinin sahne aldığı sene sonu gösterisi yoğun ilgi ile karşılandı.

 

EN İYİ ŞEKİLDE YETİŞMELERİ İÇİN GAYRET EDİYORUZ






Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Müşerref Muzaffer Samda İlkokulu Müdürü Ömer Göktürk, “Müşerref Muzaffer Samda İlkokulu 1. sınıflarının sene sonu gösterisini bugün gerçekleştiriyoruz. 1. sınıf öğrencilerimiz tüm yıl boyunca yapmış oldukları çalışmaları sergileyecekler. Bilindiği gibi Müşerref Muzaffer Samda İlkokulu 1992 yılından beri çok çeşitli sportif ve kültürel etkinliklerde her zaman sesini duyurmuş, İnegöl’de marka olmuş bir okul olarak eğitim hayatına devam etmektedir. Bizler de bizlere teslim edilen çok değerli varlıklarımız olan öğrencilerimizi en iyi şekilde yetiştirmek, vatanına ve milletine yararlı bireyler olmalarını sağlamak için elimizden gelen gayreti ve azmi göstermekteyiz. Çocuklarımız 1 yıl boyunca hazırladıkları sergileri bugün velilerine sunacaklar. Çok güzel ve hoş vakit geçirileceğini tahmin ediyoruz” dedi.

 

Gerçekleştirilen konuşmaların ardından minikler sınıflar halinde sahneye çıkarak yöresel oyunlar oynayarak velilere unutulmaz bir gece yaşattılar.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş