Şampiyonlar Bilican’ın makamında

İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican, Bursa’da düzenlenen İl Kros Şampiyonası’nda şampiyon olan İnegöl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi sporcularını ve Enerji Haftası dolayısıyla Bursa’da düzenlenen kompozisyon yarışmasında il birincisi olan İnegöl Salih İbrahim Kırcalı Sağlık Meslek Lisesi öğrencisini makamında ağırladı.

Yayınlama: 23.01.2015
869
A+
A-

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican, “Bilindiği gibi okullarımızda akademik eğitimin yanı sıra sosyal ve kültürel faaliyetler ile sportif etkinliklere de önem vermekteyiz. Bu kapsamda ilçe, il ve Türkiye genelinde yapılan çeşitli yarışmalara okullarımızdaki öğrencilerimiz de katılarak rakipleri ile yarışmaktadırlar. Bu yarışmalarda değişik dereceler alınarak hem öğrencilerimizin kendi okulları hem de ilçemizin başarısına katkı sağlamaktadırlar. Bugün hem akademik hem de sportif etkinlik yarışmalarında il birincisi olan 2 okulumuzun öğrencilerinin başarılarını paylaşmış olacağız” dedi.

 

İNEGÖL YARIŞMAYA DAMGASINI VURDU






İnegöl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi de 14.01.2015 tarihinde Bursa Botanik Parkta yapılan İl Kros Şampiyonası Seçmeleri yarışmalarına katılarak takım olarak Bursa İl birincisi olmuşlardır. Takım olarak birinci olan öğrencilerimiz ferdi olarak da 1., 2. ve 4. olmuşlardır. Okulumuz kros takımı, takım olarak Bursa İl Şampiyonu olarak Bölge Şampiyonası Seçmelerine katılarak ilimizi temsil edeceklerdir. Okulumuz kros takımında yarışarak ferdi derece alan; Azime Alan ferdi Bursa birincisi, Esra Özgül ferdi Bursa ikincisi ve Gökçe Karaca ferdi Bursa dördüncüsü olarak madalyalarını almışlardır. Türkiye Bölge Şampiyonası Seçmelerinde okulumuzu temsil edecek olan; Beden Eğitimi Öğretmeni Mehmet Çetin, Müdür Yardımcısı Nurettin Sarıcan yönetimindeki Kros Takımı öğrencileri; Azime Alan, Esra Özgül, Gökçe Karaca, Nurbanu Öziş, Railya Sevilova’dan oluşan Kros Takımımıza başarılar diliyoruz. Bu yarışmada başarının elde edilmesinde katkısı olan; Sayın Belediye Başkanımız Alinur Aktaş’a, Gençlik ve Spor Müdürümüz Sayın Yusuf Şevki Yücel’e, Okul Aile Birliği Başkanı Selami Uludağ’a, ekip çalışmasını sağlayan Okul Müdürü Salise Ayhan’a, diğer yöneticilere, öğretmenlere, öğrencilerimize ve ilgilenen velilerimize çok teşekkür ediyorum. Türkiye Bölge Yarışmasına katılacak olan öğrencilerimizi şimdiden tebrik ediyor, başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

 

BAŞARIDA EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR

İnegöl Salih İbrahim Kırcalı Sağlık Meslek Lisesi öğrencisi Hilal Sağınç’ın Enerji Haftası münasebetiyle Bursa genelinde düzenlenen yarışmalarda kompozisyon dalında İl birinciliği ödülünü aldığını belirten Bilican, “İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Yıldırım Kaymakamlığı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Yeşilyayla Mesleki Teknik Anadolu Lisesi’nin uhdesinde Bursa Barış Manço Kültür Merkezi’nde 19 Ocak Pazartesi düzenlenen programda dereceye girenlerin ödülleri takdim edildi. Okulumuz hem sağlık alanında hem de kültürel alandaki faaliyetlerde yer alıyor. Geçtiğimiz yıllarda da ilçe, il ve Türkiye elemelerinde başarılı sonuçlar almışlardı. Yapılan bu yarışmalarda öğrencilerimize danışmanlık eden edebiyat öğretmenimiz A. Metin Kürümoğlu’na ve gayretli çalışmaları ile öğrencilerimizin başarılı olması için gayret gösteren okul müdürü Abdurrahim Mercan ve diğer idareci ve öğretmen arkadaşlara katkılarından dolayı teşekkür ederim. Ayrıca başarılı öğrencimiz Hilal Sağınç’ı da tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş