Sınav öncesi mektuplu destek

Özel Altın Nesil Anadolu Lisesi öğrencileri farklı bir etkinliğe daha imza attılar. Okulun 9 ve 10’uncu sınıfında eğitim gören öğrenciler, bu yıl YGS sınavına girecek olan 12’nci sınıftaki ağabey ve ablalarına destek olmak için mektup yazarak onlara moral verdiler.

Yayınlama: 18.03.2014
2.087
A+
A-

Özel Altın Nesil Anadolu Lisesinde örnek niteliğinde bir etkinlik yaşandı. Etkinlik kapsamında alt sınıf öğrencileri araştırmacı ruhlarını ortaya koyarak sınav anında yapılması gerekenleri anlattıkları, en içten ve samimi destek mesajlarını da ekledikleri birer mektup yazdılar.

 

Bu mektupları okul kafeteryasında toplanan ağabey ve ablalarına her biri kendi elleriyle teslim ettiler. Bir kahve molası için kafeteryaya gelen 12. sınıf öğrencileri bu sürpriz karşısında çok mutlu olurken, ikili diyaloglarda çok duygusal anlar yaşandı. Etkinliğin sonunda hep bir ağızdan başarıları dileklerini ileten alt sınıf öğrencileri Altın Nesil ailesinde bir kez daha birbirlerine ‘Bizler Sizleriz’ demesini bildiler.








 

Etkinlik sonrası açıklamalarda bulunan Sosyal Bilgiler Zümre Başkanı Ali Osman Özaltın şunları söyledi: Öncelikle etkinlikte emeği geçen 9 ve 10. sınıf eğitim koçlarımız Mihrican Güvenç, Özlem Tanhan hocalarıma ve zümre arkadaşlarıma teşekkür ederim. Kapsamlı planlamalar yapılarak, sistemli ve özverili olarak oluşturulan YGS hazırlık sürecinde sonlara yaklaşırken, teknik çalışmaların öğrencilerimiz tarafından bu şekilde duygusal etkinliklerle desteklenmesi çok sevindirici. Hepimiz insanız, birer robot değiliz ve insanın ihtiyacı olanında birlikteliğin verdiği güç olduğunu biliriz.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.