Sınav streslerini yarışarak attırlar

İnegöl Anafen Dershanesi tarafından yapılan sıvan sonu etkinlik kapsamında öğrencilerin yaptıkları yaş pastalar birbirleri ile yarıştı.

Yayınlama: 22.05.2014
902
A+
A-

İnegöl’de birçok etkinliğe imza atan Sevgi Çiçeği Anafen dershanesi yapılan Teog sınavı sonrası öğrencilere moral olması ve sınav stresini üzerlerinden atmaları için 8. Sınıf öğrencileri arasında yaş pasta yarışması düzenledi.

 

Yarışmaya katılan öğrenciler hem kendi hünerlerini sergilediler hem de kıyasıya eğlendiler. Yapılan pastaları değerlendiren jüri üyeleri hepsinin birbirinden güzel olduğunu belirttiler.






 

Etkinlik ile alakalı konuşma yapan Anafen dershanesi müdürü İsmail Küçük, “Öğrencilerimizin sınav stresinden uzaklaşması ve kendi hünerlerini sergilemesi için bu etkinliği düzenledik. Öğrencilerimiz bir sene boyunca sınavlara hazırlandılar ve çok yoruldular, biz dershane yönetimi olarak öğrencilerimizin moralini yüksek tutmak ve onları bir an olsun sınav yorgunluğundan uzaklaştırmak adına elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Öğrencilerimiz bugün tamamen kendi el becerilerini sergilediler. Yarışmaya katılan ve çocuklarını yalnız bırakmayıp etkinliğimizi izlemeye gelen bütün velilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

 

Yarışma sonunda dereceye giren öğrencilerin isimleri 1’ler Sıla Naz Semiz, Zümra Uygur, Rümeysa Ceylan. 2’ler Sümeyye Şahan, Süveyda Bilgin, Ebru Aydın. 3’ler Aybike Taşdemir, Betül Akan, Beyza İlhan, Sude Tekin şeklinde açıklandı ve öğrencilere dershane yönetimi tarafından çeşitli hediyeler verildi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş