Son ziyaretçiler Yeniceköy’den

Cami ve Din Görevlileri Haftası’nda birçok öğrencinin ziyaretine geldiği İshakpaşa Camii’nin son ziyaretçileri Yenice Ali-Şefika Göztepe İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri oldu.

Yayınlama: 29.10.2014
1.041
A+
A-

Görevli Öğretmen Şaban Bekâr eşliğinde İshakpaşa Camii’nin tarihi hakkında bilgiler alan öğrenciler daha sonra ise kendileri için ayrılan ikramdan da tattılar.

 

TARİHTEN BİLGİLER VERİLDİ








Cami içinde İshakpaşa Cami İmam Hatibi Mehmet Nuri Memiş’in İshakpaşa Hz.’nin hayatının ardından İshakpaşa Camii’nin yapılışı ve Türbe hakkında bilgiler vermesinin ardından, Yenice Ali-Şefika Göztepe İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri Türbe ziyaretinde bulundu.

 

CAMİ SEVGİSİ VE CAMİ RUHUNU KENDİLERİNE AŞILAMA AMAÇLI

Yenice Ali-Şefika Göztepe İmam Hatip Ortaokulu Öğretmenlerinden Şaban Bekar, “Din Görevlileri Haftası münasebeti ile İmam hatipteki çocuklarımızın camileri tanımalarını ve idrak etmelerini istedik. Cami sevgisi ve cami ruhunu kendilerine aşılama amaçlı, Müdürümüz Hayrettin Beyin önderliğinde bu organizasyon gerçekleşti. Öncelikle Müdürümüz, çocuklarımıza ve velilerine teşekkür ediyorum. Cami ve Din Görevlileri Haftası’nı da böylelikle boş geçirmemiş olduk. Bunda katkısı olan herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.