Şükrünaili’nin velileri kursu başarıyla tamamladılar

Şükrünailipaşa İlk-Ortaokulu ve İnegöl Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından velilere yönelik ortaklaşa düzenlenen ‘7-19 Yaş Aile Eğitim Kursu’nu başarıyla tamamlayan velilere sertifikaları düzenlenen törenle verildi.

Yayınlama: 09.03.2014
1.863
A+
A-

Şükrünailipaşa İlk ve Ortaokulu çok amaçlı salonunda düzenlenen sertifika törenine; Halk Eğitim Müdürü Burhanettin Özdemir, Müdür Yardımcıları Bahri Aydın ve İlber Yıl ile veliler katıldı.

YENİ VELİ GRUPLARIMIZLA ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Sertifika töreninin açılış konuşmasını yapan Şükrünailipaşa İlk ve Ortaokulu Müdürü Özgür Gümüş şunları söyledi: Şimdiye kadar yapmış olduğunuz veli eğitim seminerlerine bir yenisini eklemenin gururunu yaşıyoruz. Toplamda eğitim verdiğimiz veli sayımız 60 olmuş ve her geçen yıl yeni veli gruplarımızla çalışmaya devam edeceğiz. Siz değerli velilerimizi çocuklarının geleceğini her şeyin üstünde tutması bizi sevindirmektedir. Yaptığı çalışmalarla başarıları her geçen gün katlanarak artan İnegöl Halk Eğitim Müdürü Burhanettin Özdemir ve ekibine teşekkür ediyoruz. Hedefimiz bütün velilerimize bu seminerlerimizle ulaşabilmek. Daha iyi bir aile olma adına sizlere vermiş olduğu emeklerinden dolayı rehber öğretmenim Ahmet Güneş’e teşekkür ediyorum.

İLKLERE İMZA ATTIK

İnegöl Halk Eğitim Merkezi Müdürü Burhanettin Özdemir ise 4 yıldır Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü yaptığını hatırlatarak şunları dile getirdi: Bu zaman zarfında Türkiye’de ilk olabilecek eğitim programlarına imza attık. 7’den 70’e her bireyimizi ilgilendiren eğitim çalışmalarımızla size ulaşmak bizleri mutlu etmektedir. İlçemizin değişik okullarında 7-19 yaş ve 0-18 yaş aile eğitim seminerleri düzenliyoruz. Çünkü biliyoruz ki eğitim ailede başlar ve temelleri atılır bu temel ne kadar sağlam ve sağlıklı olursa toplumumuzun başarısı ve refah seviyesi o nispette yükselecektir.








Konuşmaların ardından velilere sertifikaları takdim edildi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.