Suriyeliler için Türkçe seferberliği

İnegöl Halk Eğitim Merkezi Müdürü Burhanettin Özdemir, çevresinde Suriyeli bulunan vatandaşlara çağrıda bulunup, “Türkçe Seviye A1 kursu açacağız. Suriyelilerin Halk Eğitim Merkezi’ne başvurmasını sağlayın” dedi.

Yayınlama: 15.07.2014
760
A+
A-

İnegöl Halk Eğitim Merkezi, Bursa Valiliği ve İnegöl Kaymakamlığı’nın direktifleri doğrultusunda ülkelerindeki savaştan kaçıp İnegöl’e sığınan Suriyeliler için bir dizi kurslar başlattı. Düzenlenen 2 kurs sona ererken, Mahmudiye İmam Hatip Ortaokulu’nda düzenlene bir kurs ise halen sürüyor.

 

SURİYELİLERİ HEM’E YÖNLENDİRİN






Yeni açılacak kurslar olduğunu belirten İnegöl Halk Eğitim Merkezi Müdürü Burhanettin Özdemir, daha çok kurs açılması gerektiğine vurgu yaparak şunları kaydetti: Bursa Valiliğimi ve İnegöl Kaymakamlığı direktifleri doğrultusunda, Suriye’de devam eden zulümden kaçarak ülkemize sığınan kardeşlerimize kurslar açarak ülkemize intibaklarına yardımcı olmak istiyoruz. Öncelikle 128 saatlik hafta içi akşamları yapacağımız Türkçe Seviye A1 kursu açacağız. Kurslarımız Ramazan Bayramı bitimi Ağustos ayından itibaren gerçekleştirilecektir. Meslek öğrenmek isteyenlere de mesleki kurslar düzenleyeceğiz. Suriyeli kardeşlerimize komşu olan, evinde barındıran veya ulaşabilen herkesin İnegöl Halk Eğitim Merkezimize başvurmalarını sağlamaları gerekmektedir.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş