TOKİ geleneği bozmadı

TOKİ Mehmet Akif Ersoy İlkokulu ve Ortaokulu tarafından geleneksel olarak yapılan Bahar Şenlikleri ve Kermesi’nin 5.si düzenlendi.

Yayınlama: 13.05.2015
1.231
A+
A-

Geçtiğimiz yıllarda Bahar Şenlikleri ve Kermes etkinliklerini geleneksel hale getiren TOKİ Mehmet Akif Ersoy İlkokulu ve Ortaokulu, geleneği bozmadı.

 

ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM EDECEĞİZ






Konu ile ilgili bir açıklama yapan Okul Müdürü Metin Doğan , “Okulumuz 2010-2011 eğitim öğretim yılında hizmete açılmış olup, bu yıl 5. eğitim ve öğretim yılını sürdürmektedir.  Okulumuzun açıldığı ilk yıldan beri her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz Bahar Şenlikleri ve Kermesimizin 5.sini 10.05.2015 tarihinde Pazar günü saat 14.00 okulun bahçesinde düzenledik.  Okulumuzun ihtiyaçlarını gidermek için Okul Aile Birliği ve velilerimiz tarafından organize edilen gıda ve satışlı kermesine büyük ilgi gösterildi. Bu etkinliğimize öğretmenlerimiz,  veliler ve öğrenciler katılmışlardır. Bahar Şenliğimize ve Kermesimizde Katılan ve emeği geçen bütün öğretmenlerimize,  velilerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederim.       Öğrencilerimize sadece akademik bilgi vermek değil aynı zamanda sosyal, sportif ve kültürel açıdan da öğrencilerimizi geliştirmek için çeşitli faaliyetler yapmaktayız. Bu çerçevede yine 01.05.2015 tarihinde öğretmen,  öğrenci ve velilerimizin katılımı ile Çanakkale Şehitliğine gezi düzenledik. Okulöncesi öğrencilerimizin Anneler Günü kutlama programını haftaya gerçekleştireceğiz. Ortaokul öğrencilerimizin Teknoloji Tasarım- Görsel Sanatlar Derslerin de ve Okulöncesi öğrencilerimizin bir yıl boyunca emek ederek yaptığı çalışmalardan oluşan sergiyi de önümüzdeki günlerde İnegöl AVM de açarak eğitimim sadece akademik başarı ve okuldaki eğitim öğretim sürecinden ibaret olmadığı anlayışı ile çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş