VATAN TEMALI ŞİİR VE ŞARKI DİNLETİSİ

Yıldırım Bayezid İmam Hatip Ortaokulu 5, 6 ve 7. sınıf öğrencileri tarafından düzenlenen Vatan temalı şiir ve şarkı dinletisi velilerden büyük ilgi gördü.

Yayınlama: 18.01.2017
8.092
A+
A-

Yıldırım Bayezid İmam Hatip Ortaokulu Türkçe öğretmenleri Melike Düzgün ve Elife Gülşeni ile Sosyal Bilgiler Öğretmeni Serap Büşra Özbağcı öncülüğünde Vatan temalı şiir ve şarkı programı düzenleyen 5, 6 ve 7. sınıf öğrencileri önceki gün sahne aldılar.

 

Programı hazırlayan 15 öğrenci, yer yer solo yer yer ise koro halinde sahneye çıkarak şiir ve şarkılarını okudular. 2 kez öğrenci gruplarına, 1 kez de velilere yönelik düzenlenen program büyük ilgi ve beğeni gördü.






 

Programda sahne alan öğrencilere medeni cesaretlerinden ve duyarlılıklarından ötürü başarı belgesi ve küçük hediyeler verildi.

 

Programın ardından konuşan Okul Müdürü Hayrettin Doğan, öğrencilerin küçük yaşlarda iken vatan sevgisi bilincini kazanmaları ve bu değerlere sahip çıkabilmeleri adına çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiklerini, bu tür programların devamlı olarak yıl boyunca gerçekleştirileceğini belirterek programda emeği geçen öğretmen, öğrenci ve idarecilere teşekkür etti.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş