Voleybol’da Bursa’nın en büyüğü Turgutalp

Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen ‘Bursa Okullar Arası Voleybol Erkekler Ligi’nin şampiyonu finalde Zeki Konukoğlu Anadolu Öğretmen Lisesi’ni 2-0 yenen Turgutalp Anadolu Lisesi oldu.

Yayınlama: 25.04.2014
1.512
A+
A-

Bursa Okullar Arası Voleybol Erkekler Ligi’nde şampiyon Turgutlap Anadolu Lisesi oldu. İki İnegöl takımının finalde vermiş olduğu şampiyonluk mücadelesinden galip ayrılan Turgutlap Anadolu Lisesi oldu.

 

Bursa şampiyonu olan Turgutlap Anadolu Lisesi’ni makamında ağırlayan İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, elde edilen başarıdan ötürü duymuş olduğu memnuniyeti dile getirerek emeği geçenlere teşekkür etti.






 

Aktaş açıklamasında şunları söyledi: Turnuva; Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edildi. Bursa Okullar Arası Voleybol Erkekler Ligi’ adı altında düzenlendi. 2. dönemin ortalarında başlayan turnuvaya, 11 grupta 48 takım katıldı. İnegöl grubundan lider çıkan Turgutalp Anadolu Lisesi, Bursa’ya gitmeye hak kazandı. Turgutalp A.L. turnuva boyunca; gruplarda, elemelerde ve final maçlarında hiç mağlubiyet yaşamayarak, 11 maçın tümünü kazanmayı bildi. Takımda; 9-10-11 ve 12. Sınıf öğrencileri forma giydi. 12 voleybolcunun yer aldığı takımın, 7 oyuncusu Belediyespor alt yapısında forma giyiyor. Final maçında, Zeki Konukoğlu Anadolu Öğretmen Lisesi’ni 2-0 yenerek Bursa Şampiyonu oldu. Çocuklarımız bu başarıları ile İnegöl’ümüzün adını Bursa’da duyurmuş ve başarı ile temsil etmişlerdir.  Okul yönetimini, beden eğitim öğretmenlerini ve küçük futbolcularımızı kutluyor, tebrik ediyorum. Bu başarılarından dolayı da kendilerini ödüllendiriyoruz.

 

Aktaş yapığı konuşmasının ardından Turgutlap Anadolu Lisesi öğrencilerini ödüllendirdi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş