Yiyeceklerini Huzurevi sakinleriyle paylaştılar

Özel Kosova İlkokulu 1. sınıf öğrencileri 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası etkinlikleri çerçevesinde evlerinden getirdikleri yiyecekleri İnegöl Huzurevim sakinleri ile paylaştılar. •Serhat ÇİÇEK

Yayınlama: 21.03.2015
937
A+
A-

Yaşlılarla minik öğrenciler uzun uzun sohbet ettiler. Duygulu anların yaşandığı ziyaretten minik öğrenciler memnuniyetle ayrıldılar.

 

AMACIMIZ YAŞLILARA SAYGI BİLİNCİNİN KÜÇÜK YAŞLARA ÖĞRENCİLERE AŞILAMAKTIR






Ziyarette bir konuşma yapan okul müdürü Erol Baştürk, “İnsan yaşamının her evresinde olduğu gibi yaşlılığında da mutlu ve huzurlu bir yaşam sürmesi, her insanın temel isteğidir. Ziyaretteki esas amacımız yaşlılara saygı bilincinin küçük yaşlara öğrencilere aşılamaktır. Ziyarette bizi en iyi  şekilde ağırlayan Huzur Evi Müdürü Recep Şen olmak üzere, tüm çalışanlara  ayrı ayrı teşekkür ediyor, sözlerimi Büyük Atatürk’ün günün anlam ve önemini belirten sözüyle noktalamak istiyrum, ‘’Bir milletin yaşlı vatandaşlarına ve emeklilerine karşı tutumu; o milletin yaşama kudretinin en önemli kıstasıdır. Geçmişte çok güçlüyken, tüm gücüyle çalışmış olanlara karşı minnet hissi duymayan bir milletin, geleceğe güvenle bakmaya hakkı yoktur” şeklinde konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş