Yolculuk öncesi Kayra’ya anlamlı ziyaret

İnegöl Bursasporlular Taraftarlar Derneği Başkanı Melih Şeker ve Ziraat Odası Başkanı Sezai Çelik, hastalığı nedeni ile bugün Amerika’ya gidecek olan Kayra’yı, yolculuk öncesi ziyaret etti.

Yayınlama: 26.05.2015
775
A+
A-

Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Ziraat Odası Başkanı ve aynı zamanda Bursaspor Yöneticisi Sezai Çelik, Kayra’nın sağlıklı dönmesi ile birlikte, kendisini Bursaspor maçına götüreceklerini ifade etti.

 

SAĞLIKLI GİDİP, SAĞLIKLI GELSİN İNŞALLAH






Ziyarette ilk olarak açıklamalarda bulunan İnegöl Bursasporlular Taraftarlar Derneği Başkanı Melih Şeker, “Kayra kardeşimizi tedaviye giderayak ziyaret ettik. Bursasporlu olduğunu biliyoruz. Allah nazarlardan saklasın. Sağlıklı gidip, sağlıklı gelsin inşallah. İnşallah tez zamanda şifa bulur, geldiğinde kendisini seviçler karşılarız. Kendisini maçlara da götüreceğiz. O gelene kadar da kupa da şampiyon oluruz” dedi.

 

KENDİSİNE HAYIRLI YOLCULUK DİLEMEYE GELDİK

Ziraat Odası Başkanı ve aynı zamanda Bursaspor Yöneticisi Sezai Çelik ise, “Bugün burada Bursasporlu yavrumuz Kayra’yı ziyaret ettik. Biliyorsunuz yarın(bugün) yavrumuz Amerika’ya uçuyor. İnegöl Bursasporlu Taraftarlar Derneği Başkanımız ile ziyaret ettik. Kendisine hayırlı yolculuk dilemeye geldik. Aynı zamanda gelmesi ile birlikte Texas ile beraber maç izleyeceğiz. Allah hayırlısı ile gidip gelmeyi nasip etsin” şeklinde konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş