Aktaş: “Ortak Akılla Birlikte Başaracağız”

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursa’nın ortak akılla daha güzel hedeflere ulaşacağını söyledi.

Yayınlama: 16.11.2017
1.341
A+
A-

Başkan Alinur Aktaş, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) yöneticileriyle makamında bir araya geldi. Aktaş, Bursa’nın tarih, kültür ve turizm şehri oluşunun yanı sıra aynı zamanda bir de ekonomi şehri olduğunu söyleyerek, “Ekonominin canlı, dolu dolu yaşandığı Bursa, ihracat ve üretim rakamlarıyla, sanayi bölgeleriyle çok ciddi noktalara gelmiş ama çok daha güzellikleri hak eden bir şehir. İstanbul, İzmir ve Ankara gibi üç önemli metropolün orta noktasında, önemli avantajları bünyesinde barındıran Bursa’nın lokomotif kuruluşu olan BTSO’nun ziyareti bu yüzden anlamlı” dedi.

Başkan Aktaş, 13,5 yıllık belediye başkanlığı sürecinde benimsediği bir konuyu paylaşarak, “Ekonomiye, sanayiye destek verilmeli. Üreten bir Bursa, üreten bir Türkiye bizi çok daha kolay hedefe ulaştıracak. Bu manada sivil toplum kuruluşları ve birliklerle iş birliğine her zaman hazır olduğumuzu özellikle ifade etmek istiyorum. Ortak akılla birlikte çalışacağız, birlikte başaracağız. Bursa, güzel bir şehir ve çok daha fazla güzellikleri hak ediyor” diye konuştu.

BTSO ile işbirliği içinde gerçekleştirdikleri projeleri çok önemsediğini de belirten Aktaş, TEKNOSAB’ın da Bursa için çok önemli ve değerli bir çalışma olduğunu kaydederek, “Bursa’yı daha güzel hedeflere koşturmak için mücadele edeceğiz” ifadesini kullandı.






“BTSO, Bursa’nın ortak payda kuruluşu”

BTSO Başkanı İbrahim Burkay da, İnegöl’den bu yana çok yakından tanıştıklarını ifade ettiği Başkan Aktaş’a yeni görevinin hayırlı olmasını diledi. Burkay, birçok projede beraber çalıştıklarını hatırlatarak, “İnşallah, o tecrübeleri Büyükşehir Belediyesi’nde de göstereceğinizden eminiz. BTSO olarak bizler Bursa’nın ortak payda kuruluşuyuz. Başkanımız ortak akılla işbirliğine değer veriyor. Özellikle şehrin iş ve ekonomi alanındaki birçok projeyi, çatı kuruluşu olarak BTSO bünyesinde yürütüyoruz. Bu projelerin hemen hemen tamamında Bursa Büyükşehir Belediyesi ile çok stratejik ortaklıklarımız ve işbirliklerimiz var. İnşallah bu dönemde de aynı anlayışla bu projeleri beraber yürüteceğiz” şeklinde konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş