Aktoy Toyota Plaza Avcılarda Açılıyor

Küçükoğlu Holding, İstanbul Avcılar’da açacağı Aktoy Toyota Plaza’ın hazırlıklarında son aşamaya geldi. Satış, servis, yedek parça, ikinci el araç satışı ve sigorta hizmetleri verilecek plaza, leed sertifikalı çevreci yeşil bina özelliği de dikkat çekiyor.

Yayınlama: 21.12.2017
1.362
A+
A-

Küçükoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Küçükoğlu, 30 yılı aşkın süredir dünyanın ünlü otomobil markaları için üretim yaptıklarını belirterek, şimdi de ‘Toyota Plaza Aktoy’ ile sektörün farklı bir kulvarına adım atacaklarını söyledi. Oğuzhan Küçükoğlu, otomotiv sektöründe üretici olarak edindikleri tecrübeleri satış ve servis alanında da müşterilerinin beğenisine sunacakları söyledi. İstanbul’un yeni cazibe merkezi haline gelen Avcılar, Beylikdüzü, Esenyurt ve Büyükçekmece bölgesinde açacakları Toyota Plaza’nın 12600 metrekarelik ferah bir ortamı olacağını vurgulayan Oğuzhan Küçükoğlu, “Plazamız, leed sertifikalı yeşil bina özelliğine sahip olacak. Kendi enerjisini, üreten, elektrik ve su tüketiminin en alt seviyede olacağı, uluslararası atık yönetmeliklerine uygun bir iş akış planına sahip olacak” diye konuştu.

Aktoy Plaza’da Toyota modellerinin sıfır satış, 2. el satış ve servis hizmeti, Lexus modellerinin ise servis hizmetinin yapılacağı, servis hizmeti ve yedek parça satışının yanı sıra müşteri araçlarının sigorta işlemlerinin de yapılacağını belirten Oğuzhan Küçükoğlu, “Müşterilerimizin bütün ihtiyaçlarına cevap vermeyi hedefledik. TOKSAN, AKPRES ve AKTEKNİK firmalarımız ile dünyanın otomobil devlerine parça üretiyoruz. Şimdi de aynı sektörün farklı bir alanına iddialı bir giriş yapacağız” dedi.










Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.