B Etabı önümüzdeki yıl ilkbaharda

Mobiliyum AVM Genel Müdürü Yusuf Şen, A Etabı’nın neredeyse tamamlandığını, B Etabı’nı ise önümüzdeki yıl ilkbaharda açmayı planladıklarını ifade etti.

Yayınlama: 03.08.2015
937
A+
A-

Yusuf Şen, kompleks içerisinde bulunan otelin ise su basma seviyesindeyken özel bir işletmecinin satın aldığını ve otelin de Eylül ayında tamamlanacağını belirtti.

 

A ETABI BİTTİ GİBİ        








A Etabı’nın tamamlanmak üzere olduğunu belirten Şen, “A Etap tamamlandı diyebiliriz. Burada 53 tane üyelerimiz ait dükkân, 42 tane de kiralık dükkan olmak üzere 95 tane dükkan var. Buna ilaveten sosyal donatılarımız var. Yaklaşık 100 işletme burada hizmet vermeye başlayacak. Sadece bir kaç tane dükkânımız kaldı. Onlarda bu ay sonu itibari ile hizmet verecekler.  İnşallah A etabı ile ilgili hiçbir sıkıntımız kalmayacak.  A etabı tam kapasite olarak hizmet vermeye başlayacak diyebiliriz” dedi.

 

B ETABI GELECEK YIL İLKBAHARDA AÇILACAK

B Etabı’nın önümüzdeki yıl ilkbaharda açılacağını belirten Şen, “B Etabının prefabrik montajı tamamen bitmiş durumda. Orada da bizim 42 tane üyemiz var. Yine orada, A Etabından farklı olarak 1200 m2, 840 m2 ve 420 m2 olmak üzere 3 tip dükkânımız var. Orada orta ve küçük ölçekli işletmeler de bu projenin içerisinde yer alsın diye yönetimimiz buna ilişkin böyle bir düzenleme yapmış. Çok iyi oldu. Buna ilişkin olumlu tepkiler alıyoruz. İnşallah A Etabı bittikten sonra bütün hızımızı, performansımızı B Etabına yönlendireceğiz. B Etabı’na da önümüzdeki yıl ilkbahar olarak planlıyoruz, eğer bir aksilik olmazsa bitirmeyi planlıyoruz” ifadelerini kullandı.

 

OTEL ÖZEL BİR İŞLETMECİYE VERİLDİ

Son olarak kompleks içerisindeki otel ile ilgili açıklamalarda bulunan Şen, “Otel başlangıçta bu kompleksin bir parçasıydı. Birlikte başlanan bir yapıydı. Daha sonra özel bir işletmeci buna talip oldu ve otelin su basma seviyesinde satışı gerçekleşti. Şu anda özel mülkiyete konu olan bir bina orası… Bizim kompleksimizin içerisinde, buraya değer katan, burayı zenginleştiren, hem görsel olarak hem fonksiyonel olarak önemli bir yapı. Ben otel sahipleri ile sık sık görüşüyorum. Onlarda son bahar da bitirmek gibi bir düşünce içindeler. Dış görüntüsü tamamen bitmiş durumda. İçeride şu anda binanın giydirme işlemleri gerçekleştiriliyor. Zannediyorum Eylül ortası gibi hedefliyorlar. İnşallah aksilik olsa bile Eylül sonunda hizmet vermeye başlamış olur” ifadelerini kullanarak konuşmasını sonlandırdı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.