Baltalama yok müşteri artışı var

Mobiliyum AVM Genel Müdürü Yusuf Şen, geçtiğimiz gün yaptığı basın açıklamasında, aldıkları bazı duyumlarla sanayi esnafının müşterilerini baltalamadığını aksine şu anda Ertuğrulgazi ve Osmanbey Caddelerinde müşteri artışlarının yaşandığını söyledi.

Yayınlama: 23.06.2015
871
A+
A-

Mobiliyum AVM Genel Müdürü Yusuf Şen, dün makamında gerçekleştirdiği basın toplantısında Mobiliyum AVM’nin İnegöl’e getirileri ile ilgili bilgiler verdi. Şen, AVM’nin korkulduğu gibi İnegöl’ün mobilya sokak ve caddelerindeki müşterileri baltalamadığını söyledi.

 

BU SEVİNDİRİCİ DURUM ARTARAK DEVAM EDECEKTİR






Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Mobiliyum AVM Genel Müdürü Yusuf Şen, “Mobiliyum AVM açıldığı günden bu yana hem sektör temsilcilerinden hem de sektör dışı ziyaretçilerimizden çok güzel ve çok olumlu tepkiler almaktadır. 10 Mayıs 2015 tarihinde açılışını yaptığımız Mobiliyum AVM’de maalesef bazı dükkânlarımız hazır halde değildi. Haziran sonu itibariyle hemen hemen tüm dükkânlarımız bitmiş olacak ve A etabının tüm dükkânları ile birlikte tüm ziyaretçilerimize ve müşterilerimize hizmet vermeye başlayacağız. Kafe, restoran gibi sosyal donatılarımız da Ramazandan sonra hazır olacak ve hizmet vermeye başlayacaklar. Mobiliyum AVM’nin kuruluşunun temelindeki en önemli amaçlardan birisi Türkiye ve dünyada var olan mobilya ticari potansiyeline İnegöl adına katkıda bulunmak ve mobilya ticaretini büyütmek, ülkemize ve dünyaya bu konuda yeni kapıların açılmasını sağlamaktır. Son haftalarda sevinerek çok güzel bir gelişmeyi müşahede etmekteyiz. Mobiliyum AVM dışında Ertuğrulgazi Caddesi’nde, Osmanbey Caddesi’nde ya da İnegöl-Bursa karayolunda var olan, konuşlanmış olan mağazalarda müşteri sayısında korkulduğu gibi bir azalma olmamış aksine müşteri sayısında artışlar gözlenmiştir. İnşallah bu sevindirici durum artarak devam edecektir. İnegöl AVM’nin İnegöl’de faaliyet gösteren diğer firmalara zarar vermekten çok fayda sağlayacağı ortadadır. Daha önce kamuoyunda özellikle mobilyacı esnafımızda var olan kaygının da ne kadar yersiz bir kaygı olduğu ortaya çıkmıştır. İnşallah Mobiliyum AVM ile birlikte İnegöl’e çok daha fazla sayıda müşteri, çok daha fazla sayıda mobilya alıcısı gelecek ve tüm İnegöl bu işten istifade edecek. Hatta sadece bunu Mobiliyum ile ilgili değil etrafımızda mobilya üzerine yeni başlayan başka bir alışveriş merkezi daha yapılıyor. Hemen yanı başımızda bir başka alışveriş merkezi yapılıyor. Ankara Karayolu’nda mobilya üzerine yeni bir alışveriş merkezinin yapılacağını duyduk. Bununla ilgili de bir başlangıç gerçekleşmiş. Tüm bunların İnegöl’e çok ciddi değerler katacağını, tüm bunlarla birlikte İnegöl’e gelecek ziyaretçi ve müşteri sayısının çok artacağını, bunun kaygı duyulacak değil son derece sevindirici bir gelişme olduğunu bir kez daha hatırlatmak istiyorum. Mobiliyum olarak Türkiye’nin mobilya başkentiyiz. Çok güzel bir eseri kazandırmış olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. İnşallah Mobiliyum AVM’den sonra İnegöl’de her şey çok daha değişik, çok daha güzel, çok daha gelişmiş olacak. Tüm ilçe halkımıza, mobilya sektörüne, firmalara ve çalışanlarına saygılar sunuyorum” şeklinde konuştu.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş