BİM’in MHP ile kavgası borsaya da yansıdı! Market zincirinin hisseleri tepetaklak oldu

Yayınlama: 02.12.2022
453
A+
A-

 

BİM İcra Kurulu Üyesi Galip Aykaç’ın MHP ile girdiği polemik borsaya da yansıdı. Kasım ayında 146 TL ile zirveyi gören BİM hisseleri yaşanan tartışma sonrası bugün yüzde 5’ten fazla düşerek 123 lira seviyelerine indi. Böylece BİM’in değeri milyonlarca lira azaldı.

Mhp Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında her gün art arda gelen zamlarda suçun marketlerde olduğunu söyleyerek “Sürekli zam yapan zincir marketlerin FETÖ ile irtibatlarının araştırılması gerektiğini düşünüyorum. Açgözlülere müsamaha gösterilmemelidir. Mutfaklarımıza karabasan gibi çöken kim varsa, iki yakasından tutmak devletin asli vazifesidir” ifadelerini kullanmıştı. BİM İcra Kurulu Üyesi Galip Aykaç, Bahçeli’nin FETÖ çıkışına “FETÖ örgütü ile bizi tehdit eden parti liderlerine söyleyeceklerimiz var. Bu ülkenin güzel insanları sizlerin yalanlarına hiçbir şekilde itibar etmediler” şeklinde yanıt vermişti.








Aykaç’ın MHP ile girdiği polemik, BİM’in hisselerine darbe indirdi. 7 Kasım’da 146 TL ile zirveyi gören BİM hisseleri yaşanan tartışma sonrası bugün yüzde 5’ten fazla düşerek 123 lira seviyelerine indi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.