Btso Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay:

Türkiye’nin 2017 yılı büyüme rakamlarını değerlendiren Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, “Özel sektörün ekonomiye ve istikrara güveninin önemli bir göstergesi olan bu büyüme performansı, gelecek dönemde iş dünyamız için önemli bir motivasyon kaynağı olacak” dedi.

Yayınlama: 29.03.2018
1.680
A+
A-

Türkiye ekonomisinin bütün algı operasyonlarına rağmen güçlü duruşunu korumayı başardığını kaydeden Başkan Burkay, “Hükümetimizin başarılı ekonomi politikaları ve iş dünyamızın dinamizmi sayesinde Türkiye yüzde 7,4’lük rekor büyüme performansına imza attı. Bu performansla dünya ekonomisinin yüzde 85’ini oluşturan G-20 ülkeleri arasında ilk sırada yer almayı başaran Türkiye, yatırımcısına güven vermeye devam ediyor” dedi.

Güçlü büyüme performansıyla gelecek yıllarda da Türkiye’nin parmakla gösterilen ülkelerden biri olmaya devam edeceğini kaydeden Başkan Burkay, “Ülkemiz 2002-2008 dönemine benzer şekilde bir büyüme yolculuğuna çıkmış durumda. Ekonomi tarihimizde altı altın yıl olarak anılan bu süreçteki başarıların bir benzerini Cumhurbaşkanımızın liderliğinde önümüzdeki dönemde de yakalayacağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu.

Türkiye ekonomisine yön veren en önemli aktörlerden biri olan Bursa’nın da her geçen yıl büyümeye katkısını artırdığına dikkat çeken Başkan Burkay, Bursa iş dünyası olarak güçlü ekonomi ile güçlenen Türkiye için çalışmaya ve üretmeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.








(MŞ)

.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.