Buttime ‘Ticari Safari Dopingi

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), farklı ülkelerden gelen tekstil sektörü temsilcilerini Bursa Tekstil ve Ticaret Merkezi’nde (BUTTİM) Bursalı firmalarla buluştu.

Yayınlama: 15.05.2017
1.400
A+
A-

BTSO’nun tekstil sektörüne yönelik hayata geçirdiği Uluslararası Rekabetçiliği Geliştirme (Ur-Ge) projesi kapsamında Merinos AKKM’de gerçekleştirilen alım heyeti organizasyonuna katılmak için Bursa’ya gelen yabancı firma temsilcileri, BUTTİM’i ziyaret etti. BTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Kuş, Bursa’nın ihracattaki başarısına katma değer sağlayan çalışmaları tüm hızıyla sürdürdüklerini dile getirdi. Bursa’nın tekstildeki gücünü artırmaya devam edeceklerini aktaran İsmail Kuş, “20 ülkeden 226 yabancı firma temsilcisini Bursa’da sektör temsilcilerimizle buluşturduk. Yabancı alıcıları, Merinos AKKM’de gerçekleştirdiğimiz organizasyonun ardından BUTTİM’deki firmalarımızla da bir araya getirdik. Yapılan bu etkinliklerin firmalarımızın ihracatına önemli katkılar sunacağına inanıyorum” diye konuştu.

BTSO Başkan Yardımcısı İsmail Kuş, Merinos AKKM’de düzenlenen alım heyeti programında 1200’den fazla iş görüşmesi gerçekleştirildiğini söyledi. Görüşmelerinin 537’sinin siparişle sonuçlandığı ifade eden İsmail Kuş, “Ortaya çıkan bu sonuçlar da bu çalışmaların ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gösterdi. BTSO olarak Bursa iş dünyamıza yönelik uluslararası organizasyonlarımıza ara vermeden devam edeceğiz” dedi.








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş