Desteğimiz sizinle

İnegöl’de kısa bir süre önce kurulmasına rağmen etkili çalışmalara imza atan As EXPO Uluslararası Danışmanlık firması bu kez Katar Ticaret Müşaviri Sayın Mustafa Güleç’i İnegöl’de ağırladı. Mobiliyum AVM’yi ziyaret eden Güleç, Katar’da Mobiliyum ile ilgili gerekli tüm tanıtımları sağlayacağını, en iyi tüccarların Mobiliyum’a ziyaret gerçekleştirmesi konusunda desteklerini esirgemeyeceğini belirtti.

Yayınlama: 05.08.2015
872
A+
A-

Yurtdışı bürokratlarının Türkiye’nin ilk ve tek kapalı Mobilya AVM’si olan Mobiliyum’a ilgi gittikçe büyüyor. Daha önce Kazakistan Başkonsolosu Suphi Atan’ı ağırlayan Mobiliyum bu sefer de Katar Ticaret Müşaviri Sayın Mustafa Güleç’i ağırladı.

 

Ticaret Müşaviri Mustafa Güleç’in ağırlanmasında Mobiliyum Avm Tanıtım Grubu’na eşlik eden Mobiliyum AVM Genel Müdürü Yusuf Şen, Ticaret Müşaviri Mustafa Güleç’e İnegöl Mobilyası, İnegöl Mobilya İhracatı, Organize Sanayi bölgeleri ve Mobiliyum hakkında bilgilendirmeler yaptı.






 

Şen, 200 mağazası, 200 yerli üretici markasıyla; yatırımcıyı üreticiyle, toptancıyı perakendeciyle, kaliteli seçkin ürünlerini de müşterisiyle buluşturma hizmeti sunan bu denli büyük bir kompleksin İnegöl’e ve İnegöl Mobilyası’na gerçekleştirmeyi hedefledikleri katkılarını anlattı.

 

Şen, Katar ile ticari faaliyetlerin artırılması adına kendilerinden desteklerini beklediklerini, Katar Medyasında Mobiliyum’un ve İnegöl Mobilyasının tanıtım faaliyetlerinin yapılması konusunda iş birliği içerisinde olmak ve yakın bir süreçte Katar’da bulunan mobilya alıcılarını Mobilyum da ağırlamak istediklerini iletti.

 

Katar Ticaret Müşaviri Mustafa Güleç ise Mobiliyum’un İnegöl’e, İnegöl Mobilyası’na hatta Türkiye’ye büyük katkı sağlayacağından hiç kuşkusu olmadığını ve Katar’da Mobiliyum ile ilgili gerekli tüm tanıtımları sağlayacağını, en iyi tüccarların Mobiliyum’a ziyaret gerçekleştirmesi konusunda desteklerini esirgemeyeceğini belirtti.

 

Ardından As EXPO Uluslararası Danışmanlık firmasını ziyaret eden Güleç, mobilya ve mobilya fuarları; heyet organizasyonları anlamında bağlantıları sağlayacak bir firmanın kurulmuş olmasından dolayı memnuniyet duyduğunu ve bu tarz dinamik yapıdaki firmaların İnegöl ve Türkiye Ekonomisine büyük katkı sağlayacağı hakkında hiçbir şüphesi olmadığını ifade etti.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş