Dündardan Özdilekparka Ziyaret

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Özdilek Holding tarafından Bursa’ya kazandırılan ÖzdilekPark Bursa Nilüfer AVM’yi ziyaret etti.

Yayınlama: 07.03.2017
1.389
A+
A-

ÖzdilekPark Nilüfer alışveriş merkezine giden Başkan Mustafa Dündar, Özdilek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek tarafından ağırlandı. Başkan Mustafa Dündar’ ile birlikte alışveriş merkezini gezip tesis hakkında bilgi veren Hüseyin Özdilek, “Bir Bursa markası olan Özdilek, bu gün Türkiye’nin bin farklı noktasında mağaza ve bayileriyle satış yapan bir marka. Bunun verdiği sorumlulukla yolumuza devam etmekteyiz. Yaklaşık 2 bin kişiye istihdam sağlayacak olan alışveriş merkezi, toplam 60 bin metrekarelik bir alanı kapsıyor. Türkiye7nin en seçkin markalarının yer aldığı 55 mağaza bulunan alışveriş merkezinde, 10 tane sinema salonu, eğlence mekanları, restoranlar ve kafeteryalar bulunuyor. En son teknolojinin kullanıldığı tesiste, müşteri memnuniyetimiz en temel önceliğimiz” dedi.

Hüseyin Özdilek ile birlikte işletmeyi gezip bilgi alan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Bir Bursa markası olan Özdilek’in, doğduğu kente yaptığı böylesine büyük bir yatırımın öncelikle hayırlı olmasını diliyorum. Tekstilden turizme pek çok alanda yatırımları bulunan Özdilek’in, son yıllarda AVM olarak ciddi yatırımları bulunuyor. Bu gün de, Bursa’da gerçekleştirmiş oldukları yatırım, başta istihdam olmak üzere kentimize önemli bir katkı sağlayacaktır” dedi.








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş