Galericiler isyanlarda

2. el araç satışları için MERPA’ya akın eden vatandaşlar yine eli boş döndü. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Galericiler Sitesi Başkanı İbrahim Seymen, “Hala isyanlara oynuyoruz. Bu kadar net… Bu koca pazarda 5-10 araba satılması piyasa değildir” dedi.

Yayınlama: 22.12.2014
838
A+
A-

2. el araç satışlarının olmadığını dile getiren İbrahim Seymen, 1. aydaki veriglerden dolayı önümüzdeki hafta da piyasanın canlanmasından ümidinin olmadığını ifade etti.

 

ALIŞ VERİŞ YOK DENEBİLECEK KADAR KÖTÜ






Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Galericileri Sitesi Başkanı İbrahim Seymen, “Pazardaki durumu sizde iyi kötü gördünüz. Fiyatlarımız halen aynı. Ufat tefek düşmeler bile görülebiliyor. Ve çok durgun bir piyasa var. Alış veriş yok denebilecek kadar kötü. Şu andan sonra hafta da satışların yine olacağını tahmin etmiyorum. Çünkü 1. ayda pulları başlıyor bu arabaların, vergileri başlıyor. 10 paralık puldan bile kaçanlar var, onu düşünüyor. O da kendine göre haklı tabi. Mesele 500 – 600 -1000 – 1500 lira olan pullarda var. Bu da bir meblağ teşkil ediyor” dedi.

 

SATIŞLARA BEDELLİ ASKERLİK AYARI

Yeni arabalarda promosyondan dolayı sekteye uğradıklarını belirten İbrahim Seymen, bedelli askerliğinde kendilerine olumsuz yansıdığını da belirterek, “Bunun yanında özellikle yeni arabalarda promosyon olması, çok sekteletiyor. İkincisi askerlik bedeli için çıkarılan 18 bin liralık yasayla, şimdi adam elindeki arabasını satıyor. Askerlik borcunu ödüyor. Bununda zararı oluyor” ifadelerini kullandı.

 

2 YIL BİR ESNAF İÇİN NE DEMEK

2 yıllık arabaların hala ellerinde olduğunu belirten Seymen, “Birde şu internet olayı var. Her zaman hatırlattığım gibi bizleri çok etkiliyor. Fazla bir şey konuşmaya gerek yok. Zaten bu konuda devamlı demeç veriyoruz. Ve halimizi en iyi sizler biliyorsunuz. Görüyorsunuz pazarın şu anki durumunu. Hala isyanlara oynuyoruz. Bu kadar net… Bu koca pazarda 5-10 araba satılması piyasa değildir. Gayri ihtiyarı adam veriyor yine. Keşke elimizden tutulsa da her hafta 1 araba satabilsek. İnanır mısınız 2 yıllık araba var elimizde. 2 yıl bir esnaf için ne demek?” şeklinde konuştu. 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş