Galericiler yeni yerden memnun değil

Çöken Mer-pa Pazar yerinde cumartesi günleri araç satışı yapan otokoop esnafı için tahsis edilen nikâh dairesi önündeki alana ilgi göstermedi.

Yayınlama: 09.02.2015
793
A+
A-

Mer-Pa’nın çatısının çökmesinin ardından cumartesi günleri Mer-Pa pazarında araç satan otokoop esnafı yeni tahsis edilen nikâh salonu önündeki alana ilgi göstermedi.

 

VATANDAŞIN YARISI BURADA YARISI ORADA






Konu hakkında açıklamalar yapan Otokoop Başkan Vekili Selim Köktürk “İki üç haftadan beri Pazar burada kuruluyordu. Belediyeye gelen şikâyetler doğrultusunda belediye pazarı nikâh dairesinin oraya alma konusunda karar alıyor. Vatandaşın yarısı burada yarısı da nikâh dairesinin orada… Esnaf olarak pazara çıkmadık, çıkmayı da düşünmüyoruz. Karar aldık aramızda, en azından Perşembe pazarı yapılana kadar pazarı burada yapmak istiyoruz. “ dedi.

 

OTOKOOP’UN İMKÂNLARI DAHA FAZLA

Otokoop’un imkânlarının daha fazla olduğunu ifade eden Köktürk “Arkadaşlarla böyle bir karar aldık oradaki pazara çıkmayacağız, buradaki imkânlar oraya göre daha fazla hem de otokoop esnafına da pazarın desteği olur” İfadelerini kullandı.

 

SEÇENEK DAHA ÇOK

İnegöllülerin burada otokoop’un olduğunu bilmediğini ifade eden Köktürk “En azından insanlar burada otokoop olduğunu öğrendiler. Buradan kimsenin haberi yok geldiler, arabaları gördüler çoğu insanlar şaşkınlıkla karşıladı. İnegöllüler burayı bilmiyor. Pazar burada olduğunda satışlar arttı, otokop esnafına yararı oldu. Modelli arabada buluyor modeli düşük arabada buluyor ya da aracını satma seçeneği de var” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş