Galericilerden OTOKOOP’a davet

Galericiler Sitesi Başkanı Selim Köktürk, oto pazarına katılmadıklarını, vatandaşların da OTOKOOP’a gelerek kendi arabalarını satışa çıkardığını ve müşterilerinde kalabalık olduğu bir yer haline geldiğini ifade ederek, vatandaşları OTOKOOP’a davet etti.

Yayınlama: 16.02.2015
961
A+
A-

Oto pazarına araçlarını götürmeyen vatandaşların OTOKOOP’u kullandığını belirten Köktürk, diğer vatandaşlarında arabalarının satışını ve alışını yapmak için OTOKOOP’a davet etti.

 

HER ÇEŞİT ARABAYI BULABİLİRLER








Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Selim Köktürk, “Şu anda baktığınız zaman bir yoğunluk var. Bu yoğunluğun daha da fazla olmasını ümit ediyoruz. Vatandaşlara çağrıda bulunuyoruz. Burası seçeneklerin çok olduğu bir yer. Her çeşit arabayı bulabilirler. Piyasayı araştırdıklarında, burada daha uygun ve daha iyi araba bulmaları mümkün… Pazar münasebeti ile gelip kendileri de görebilirler. Kıyaslamasını da yapabilirler. Bence vatandaşın avantajı olur” dedi.

 

VATANDAŞLARIMIZI BURAYA BEKLİYORUZ

OTOKOOP’ta pazar kurulması ile ilgili açıklamalarda bulunan Köktürk, “Şu anda içeride gördüğünüz gibi arabalarını satan vatandaşlar görüyorsunuz. OTOKOOP dışında da araçlarını yol kenarına çekerek arabalarının satışa çıkaran vatandaşlarda var. Önümüzdeki haftalarda bu yoğunluk artacaktır. Vatandaşlarımızı buraya bekliyoruz” şeklinde konuştu.

 

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.