Gtso Meclis Seçiminde Büyük Çekişme

Bursa’da Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası’nda meslek komitesi seçimleri yapıldı. Mahmut Solaksubaşı ve Paşa Ağdemir arasında geçecek başkanlık yarışında belirleyicisi olması beklenen seçimlerde yakın sonuçlar çıktı.

Yayınlama: 16.04.2018
1.719
A+
A-

Sabah 10.00’da başlayan seçimde, 11 meslek komitesinde oy kullanıldı. Çekişmeleri olan gruplara iştirakin yüksek olduğu görüldü. İnşaat sektörü temsilcilerinin yer aldığı 4. Grup itirazların da merkezi oldu. 4. Meslek Komitesi’nde Hacı Örnek ve Ferhat Kurt doğrudan meclis üyesi olmaya hak kazanırken, isimlerin bazılarının çizilip yazılmasından dolayı Alparslan Eker ve Hacı Uslu ile alakalı itirazlar yapıldı. Alparslan Eker’in aldığı oyları veren isimlerden bazılarının yazım ve usul hatası yapmasından dolayı Hacı Uslu 2 oy farkla 81’e 79 oyla meclise girmiş oldu. Eker’in sonuca itiraz etmesi bekleniyor. Çıkan sonuçla Hacı Örnek, Ferhat Kurt ve Hacı Uslu 4. Grup’ta meclise girmeye hak kazandı.

Öte yandan 3. Komite’de bağımsız olarak aday çıkan Semih Aşkın ve Sedat Aydın’ın cumartesi günü yapılacak olan yönetim kurulu seçimleri için başkanlığa aday olduğu bilgisi kulisleri hareketlendirdi. Aydın ve ekibinin seçimlerde belirleyici rolünün bulunacağı ifade edildi.








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş