Hadim AVM’ye en iyi insan kaynakları ödülü

İnegöl’ün önemli değerlendiren bir tanesi olan Hadim AVM, İnsan Kaynakları alanında uyguladığı oryantasyon sistemi ile Hadim AVM en iyi İnsan Kaynakları uygulaması ödülüne layık görüldü.

Yayınlama: 25.04.2014
1.242
A+
A-

Türkiye Perakendeciler Federasyonu tarafından düzenlenen organize gıda perakendesinin en büyük fuar ve kongre organizasyonu olan Yerel Zincirler Buluşuyor 2014 Konferansı ve Fuarı, bu yıl 6’ncı kez kapılarını açtı.

 

EN İYİ İNSAN KAYNAKLARI UYGULAMASI HADİM’İN






16-17 Nisan tarihleri arasında perakendeci, üretici, tedarikçi ve perakende sektörüne hizmet sunan firmaları bir araya getiren organizasyon içerisinde düzenlenen ‘Perakendenin en iyi fikirleri’ yarışmasında, sektörde faaliyet gösteren firmaların uygulama ve fikirleri yarıştı. Yarışmada İnsan Kaynakları alanında uyguladığı oryantasyon sistemi ile Hadim AVM en iyi İnsan Kaynakları uygulaması ödülüne layık görüldü.

 

Hadim AVM’nin İnsan kaynağı alanında bu yıl 2. Kez ödüle layık görüldüğüne vurgu yapan Hadim AVM İnsan Kaynakları Müdürü Psikolog Yılmaz Gürkan, “Oryantosyon programımız ile işe yeni başlayan personelimizin uyum ve öğrenme süreçlerini daha verimli geçirmelerini ve sektörü daha yakından tanımalarına olanak sunduk. Bu program ile sektörün en önemli sorunlarından kalifiye çalışan sorununu minimum seviyeye indirmeyi amaçlıyoruz” şeklinde konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş