İMOS’ta yeni dönem

İnegöl Mobilya Sanayicileri Derneği (İMOS) tarafından tek liste ile gidilen genel kurulda Yavuz Uğurdağ başkanlığa seçildi.

Yayınlama: 08.01.2015
933
A+
A-

İnegöl Mobilya Sanayicileri Derneği’nin (İMOS) 4. dönem genel kurul toplantısı İnegöl Ticaret Sanayi Odası (İTSO) toplantı salonunda gerçekleştirildi. Seçim öncesi MOSFED Başkanı Ahmet Güleç divan başkanlığına, Mustafa Balcı ve Bilal Peker ise üyeliğe seçildi.

 

Daha sonra derneğin faaliyet, gelir ve gider tablosu okunarak oy birliği ile kabul edildi. Tek liste ile gidilen seçimlerde ise İMOS başkanlığına Yavuz Uğurdağ oy birliği ile seçildi.








 

İKİ YILDA BİRÇOK PROJEYİ HAYATA GEÇİRDİK

Seçim öncesi söz alan İMOS eski Başkanı Mustafa Akyol, İMOS’ta 2 yıldır yönetimiyle başkanlık yaptığını ve 2 yılda birçok projeyi hayata geçirmeye çalıştıklarını belirterek, “Devam eden projelerimiz var. İnşallah bundan sonraki yeni yönetimde bununla alakalı projeleri devam ettirir. İnegöl’ümüze, şehrimize, ülkemize katkı sağlar. Yönetim kurulumuz çok ciddi bir destekle ve çalışma azmi ile uzun süre çalışma yapma gayreti içinde olarak hizmet ettiler. Bu hayır için yapılan Allah rızası için yapılan bir iş. Bundan sonrada inşallah böyle olmaya devam edecek. Burada şahsi, menfaat çıkar ilişkisi zaten yok, aksine bazı şeyleri yönetimin taşıması gerekiyor. Hizmet için geldik, hizmet için vardık. Bize de bu imkânı sağladınız. İnşallah yeni yönetimde bunu devam ettirecektir. Hakkınızı helal edin” dedi.

 

İMOS İNEGÖL’ÜN EN ÖNEMLİ SİVİL TOPLUM KURULUŞUDUR

Daha sonra söz alan Yavuz Uğurdağ, öncelikle yapılan hizmetler için Mustafa Akyol ve yönetimine teşekkür etti. İMOS’un İnegöl’ün en önemli sivil toplum kuruluşu olduğunu belirten Uğurdağ “Kentimiz mobilya ile yaşayan bir kent. İMOS’ta bu sektörün derneği. Bu sebeple İMOS İnegöl’ün en önemli sivil toplum kuruluşudur” dedi.

 

GEÇMİŞE DAİR NE VARSA HEPSİ GEÇMİŞTE KALDI

Geçmişe dair her şeyin geçmişte kalmasını gerektiğini, yeni şeyler söylemenin vakti geldiğini belirten Başkan Uğurdağ “Geçmişte pek çok şeyler oldu, yapıldı, yaşandı ve geçti. Gün yeni şeyleri konuşmamızın gerektiği gündür. Kimse geçmişe dönük konuları açmamalıdır. Artık birlik ve beraberlik içerisinde İnegöl Mobilyasını nasıl daha ileriye taşıyacağımızı konuşmalıyız” diye sözlerini tamamladı.

 

MOSFED ÜYELİĞİ ONAYLANDI

Türkiye Mobilya Sanayicileri İŞ Adamları Dernekleri Federasyonu (MOSFED) üyeliğinin de oylandığı genel kurulda federasyona katılım oy birliği ile kabul edildi. Konu ile alakalı bir açıklama yapan MOSFED Başkanı Ahmet Güleç “Türkiye mobilya sektörü her gün büyüyor ve genişliyor. Dernekler bireysel olarak temsil noktasında sınırlı kalabiliyor. Bu sebeple federasyonlar çok önemli hal aldı. Türkiye’de mobilya ile alakalı bir şeyler konuşulacaksa İnegöllü mobilyacıların katkısı olmadan konuşulamayacağı da aşikâr. Bu sebeple derneğimizin federasyona katılımı çok önemliydi. İnşallah bu karar sektörümüz ve ilçemiz adına hayırlı olur” diye konuştu.

5. YIL PASTASI KESİLDİ

Kongrenin sonunda İMOS’un 5. Yıl pastası ilk başkan Mesut Baysal, ikinci başkan Mustafa Akyol ve yeni başkan Yavuz Uğurdağ tarafından kesildi.

 

Yavuz Uğurdağ başkanlığında, oluşan yönetim kurulu şu isimlerden oluşuyor; Metin Baydar, Muharrem Algıner, Mesut Tahirler, Mehmet Mestan, Bilal Şenel, Suat Aras, Talha Öziş, Serdar Ayaz, Mustafa Kemal Alemdar, Muhammed Emin Kayar, Osman Kenar, Erdinç Koç, Okan Güler, Ergün Topal, Murat Pekdemir, Mustafa Balcı, Atila Türkoğlu, Nihat Gümüş, Dursun Aslan ve Nedim Duman.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.