İMOS’un yeni yönetiminden Atölye İnegöl’e inceleme

İnegöl Mobilya Sanayicileri Derneği (İMOS) yeni yönetimi Atölye İnegöl Mobilya Tasarım Merkezi’nin inşaatında incelemelerde bulundu.

Yayınlama: 15.01.2015
1.562
A+
A-

İnegöl Mobilya Sanayicileri Derneği’nin 6 Ocak günü yapılan genel kurulu ile göreve gelen Yavuz Uğurdağ başkanlığında ki yönetim kurulu Atölye İnegöl Mobilya Tasarım Merkezi inşaatını gezdi ve çalışmalar hakkında bilgi aldı.

 

SÜREÇ TAMAMLANMAK ÜZERE






Konu ile alakalı bir açıklama yapan Başkan Yavuz Uğurdağ, “Arkadaşlar bildiğiniz gibi BEBKA desteği le birlikte yürüttüğümüz Tasarım merkezi projemiz ilerliyor. Bugünde merkezin ve derneğimizin yeni yerinde süren inşaatı incelemeye geldik. Süreç tamamlanmak üzere. Hedefimizi İstanbul fuarından sonra burada faaliyetlerimize devam etmek. Şu anda 9 Türk 1 Kolombiyalı tasarımcımız eğitimlerini sürdürüyorlar. Bu arkadaşlarımız ilk ay aldıkları hammadde eğitiminin ardından fabrikalarda sahada eğitimlerini sürdürüyorlar. Bu merkezle amacımız katma değerli ürünler üretip yeni tasarımlarla Pazar çeşitliliğimizi arttırmaktır. Bu arkadaşlar şubat ayından itibaren bu yerde İnegöllü sanayicimize de tasarım noktasında hizmet vermeye başlayacaklar. Burası bir kuluçka merkezi olarak kurgulanmış. Bu merkezden İnegöl’e sürekli tasarımlar ve tasarımcılar çıkmasını hedefliyoruz. Mart ayında ilk grup arkadaşların sertifika törenini yapacağız nasip olursa. Bu tören için ülke çapında ses getirecek bir organizasyon planlıyoruz. Detayları netleştikçe tekrar sizinle paylaşılacaktır. Bu merkezde bugüne kadar emeği geçen Mustafa Akyol ve yönetim kurulu üyelerine ve merkez için ayrıca mesai harcayan başta Ahmet Güleç olmak üzere, Mesut Tahirler, Metin Baydar ve Onur Kartal kardeşime teşekkür etmek istiyorum. Yeni yönetimimizle birlikte bu komisyonumuzda artık Muharrem Algıner arkadaşımızda görev alacak onlara da başarılar diliyorum” dedi.

 

ALNIMIZIN AKIYLA ÇIKACAĞIZ

Yönetim kurulu görev paylaşımını yaptıklarını da belirten Yavuz Uğurdağ, “Gerçekleştirdiğimiz ilk yönetim kurulu toplantısı neticesinde Başkan Yardımcılıklarına Muharrem Algıner ve Metin Baydar, Muhasip üyeliğe Mesut Tahirler, Sekreter üyeliğe ise Okan Güler getirildi. Mehmet Mestan, Suat Aras, Erdinç Koç, Mustafa Balcı, Nedim Duman, Talha Öziş, Mustafa Kemal Alemdar, Serdar Ayaz, Dursun Arslan, Atila Türkoğlu, Muhammed Emin Kayar, Ergün Topal, Nihat Gümüş, Murat Pekdemir ve Bilal Şenel ise yönetim kurulu üyesi olarak görev yapacaklar. Önümüze gerçekçi hedefler koyduk. En büyük hedefimizde bu hedefleri gerçekleştirebilmek. 2 sene boyunca arkadaşlarım ve ağabeylerimle beraber bu hedefler çerçevesinde çalışacağız ve İnegöl mobilyacısına faydalı projeleri hayata geçirmeye çalışacağız. İnşallah bunda da başarılı olur alnımızın akıyla çıkarız” diye konuştu.

 

GENÇLERE ÖNEM VERİYORUZ

Yönetim kurulunu oluştururken genç kuşakla orta kuşağın birlikte olmasına önem gösterdiklerini belirten Uğurdağ, bunu yaparken genç kuşağın enerjisi ile orta kuşağın tecrübesini birleştirmeyi hedeflediklerini dile getirdi.

 

MOSFED ÜYELİĞİMİZDE GERÇEKLEŞTİ

MOSFED üyeliği ile birlikte derneğin etkinliğinin ve sorumluluklarının arttığına dikkat çeken Uğurdağ “Derneğimiz hep dediğim gibi İnegöl’ün en önemli sivil toplum kuruluşudur. Artık Mosfed üyeliğimiz de gerçekleşti. Bu platformla üyelerimizin, sektörümüzün ve ilçemizin faydasına işler yapmak istiyoruz. Burada bizleri temsil edecek delege arkadaşlarımız bunun sorumluluğunda olan arkadaşlar.” diyerek sözlerini tamamladı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş