İnegöl Mobilyası, MOSCOW MEBEL 2022’de tanıtıldı

Yayınlama: 03.12.2022
153
A+
A-

20-24 Kasım tarihleri arasında Rusya’nın başkenti Moskova’da bu yıl 36’ncısı düzenlenen MOSCOW MEBEL 2022 Fuarına İnegöl Mobilya Sanayiciler Derneği (İMOS) organizasyonu ile 25 İnegöllü firma katılım sağladı.

İnegöl Mobilya Sanayiciler Derneği (İMOS) organizasyonu ile bu yıl 36’ncısı düzenlenen MOSCOW MEBEL 2022 Fuarına 25 firma katıldı.






Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İMOS başkanı Osman Aybil, şu ifadeleri kullandı;

“İnegöl Mobilyası tanınırlığının artırılması ve İnegöllü sanayicilerin dünya pazarlarına açılması adına İMOS olarak yaptığımız çalışmalar kapsamında, hedef pazarlarımızda düzenlenen önemli fuarları yakından takip etmekteyiz. Üye firmalarımızın katılımı noktasında ulaşım, stant ve lojistik alt yapı organizasyonlarını firmalarımız için daha katlanılabilir düzeye indirgeyerek, İnegöl mobilyasının önemli fuarlarda adını duyurması konusunda çalışmalar gerçekleştiriyoruz”

İnegöllü mobilyacıların tasarımlarıyla fuarda ön plana çıktığını belirten Aybil,

“Asya pazarının önemli fuarlarından biri olan MOSCOW MEBEL 2022 fuarında da gerekli organizasyon çalışmalarını gerçekleştirerek yaklaşık 25 firmamızı bu fuarda yer almasını sağladık. 65 Bin ziyaretçi sayısına ulaşılan fuarda, İnegöllü firmalarımız ürünlerini sergileme fırsatı buldular. Ağırlıklı olarak Rusya, Azerbaycan, Kırgızistan, Kazakistan, Dağıstan, Çeçenistan, Ermenistan, Moğolistan ve Gürcistan gibi ülkelerden misafirlerin ziyaret ettiği fuarda, İnegöllü firmalar tasarımları ile ön plana çıktı” ifadelerini kullandı.

Aybil, sözlerini şu ifadelerle tamamladı;

“Uluslararası anlamda Türkiye’nin bir tedarik üssü olması manasın da önemli bir süreçten geçtiğini düşünüyoruz. Mobilya sektörünün bu süreçten daha kazançlı çıkması adına yurt dışı fuarları bizler için oldukça önemli. İMOS olarak İnegöl Mobilyasını Dünya ile buluşturma adına çalışmalarımız hız kesmeden devam etmektedir”

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş