İNEGÖL MOBİLYASI UÇTU

‘İnegöl hep birlikte uçuyor’ sloganıyla özel uçak kaldıran İnegöllü mobilyacılar, 187 kişilik bir ekiple Yenişehir Havaalanı’ndan İtalya’ya uçarak tarihi bir organizasyona imza attı.

Yayınlama: 10.04.2014
1.018
A+
A-

Kurumsallaşan ve yüzlerce ülkeye ihracat gerçekleştiren firmaları, sektöre hayat veren fuarları, güçlü altyapısı ve markaları ile mobilya sektöründe dünya çapında öz sahibi konuma gelen İnegöl, bir ilki daha gerçekleştirerek 187 kişilik heyetle Milano mobilya fuarına çıkarma yaptı. ‘İnegöl mobilyası hep birlikte uçuyor’ sloganıyla İtalya’ya özel uçak kaldıran İnegöllü mobilyacılar, tarihi bir organizasyona imza attı.

 

Dünyanın en prestijli fuarlarından biri olan ‘Milano Saloni I 2014’ için aylardır hazırlık yapan İnegöllü mobilyacılar, 187 kişilik bir ekiple dün Yenişehir Havaalanı’ndan İtalya’ya uçtu. Fuar gezisine, AK Parti Bursa Milletvekilleri Hüseyin Şahin ve Mehmet Altay,  Kaymakam Ali Akça, Belediye Başkanı Alinur Aktaş, KOSGEB Bursa Hizmet Merkezi Müdürü Ahmet Akdağ, İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası(İTSO) Başkan Yardımcısı Mustafa Kaynakçı, Yönetim Kurulu Üyesi Selçuk Armağan, Genel Sekreter Mustafa Şentürk, Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan ve mobilya firmaları temsilcileri katıldılar.






 

BİR TAŞLA 4 KUŞ!

Uluslararası Mobilya Fuarı, Uluslararası Mobilya Aksesuarları Fuarı, Uluslararası Mutfak Mobilyaları Fuarı ve Uluslararası Banyo Fuarı olmak üzere 4 fuarın birden düzenlendiği Milano Saloni 2014 gezisi 13 Nisan’da noktalanacak. İnegöllü mobilyacılar tek seferde 4 fuarı birden görme fırsatı bulacak. Sektörde hem iç hem dış pazarda iddialı olan İnegöllüler, ‘Hep birlikte uçuyoruz’ sloganıyla iç dinamiklerin bütünleşmesi konusunda örnek oluşturarak, bu konuda ne kadar kararlı olduğunu ortaya koydular.

 

SEKTÖRE YAKINDAN BAKIŞ…

İnegöl Belediyesi, Ticaret ve Sanayi Odası, Mobilyacılar Odası işbirliğinde gerçekleştirilen geziye, KOSGEB,  İnegöl Belediyesi ve İTSO destek veriyor. 5 günlük fuar ziyareti boyunca sektörel gelişmeleri, klasik ve modern tarz modeller ile yeni tasarımları yakından görme fırsatı bulacak olan İnegöllü mobilyacılar, dünyanın çeşitli ülkelerinden gelen firmaların temsilcileri ile birebir görüşmeler yaparak iş bağlantıları yapabilecek.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş