İnegöllü çiftçilere akaryakıt müjdesi

Ziraat Odası, Karamehmet Petrol ile yaptığı protokol sonucunda üyelerine yönelik olarak, çiftçilerin en büyük girdisi olan akaryakıtta yüzde 4 indirim sağladı.

Yayınlama: 09.07.2015
914
A+
A-

Ziraat Odası Başkanı Sezai Çelik ve Karamehmet Petrol Yönetim Kurulu Başkanı Semih Gülerer, dün Ziraat Odası’nda bir araya gelerek çiftçilere yönelik akaryakıt ve madeni yağ alımlarında indirim sağlayacak olan protokolü imzaladılar.

 

KOLAYLIKLAR SAĞLAMAYA DEVAM EDİYORUZ






Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Ziraat Odası Başkanı Sezai Çelik, “Geçmişten bugüne çiftçilerin menfaatine olacak birçok yararlı sözleşmeye imza atıyoruz. Bugün de yine Karamehmet Petrol ile çiftçilerimize menfaat sağlayacak bir çalışma yaptık. Odamıza üye olan çiftçilerimiz, çiftçilik belgelerini alarak gitmeleri halinde Karamehmet Petrol’den yaptıkları alışveriş esnasında akaryakıtta yüzde 4 indirim uygulaması yapılacaktır. Bu hesaplandığında çok büyük bir avantaj sağlıyor. Aynı zamanda madeni yağlarda da toptan alışverişlerde yine avantaj sağlayacak indirimler yapılacak. Bunun yanı sıra Denizbank’ın üretici kartı ve Ziraat Bankası’nın başak kartıyla alışveriş etmeleri halinde 5 ay süre ertelemeli şekilde ödeme yapacaklar. Bu süre içerisinde yüzde 0 komisyonla erteleme gerçekleştirilecek. Akaryakıt, çiftçilerimizin en önemli girdilerinden bir tanesi. Bunları uygularken çiftçimiz için bize düşen ne görev varsa her sektörde sözleşme yaparak avantaj sağlıyoruz” dedi.

 

AKARYAKITTA YÜZDE 4, MADENİ YAĞDA YÜZDE 15 İNDİRİM

Ziraat Odası ile protokol imzalayarak bir kampanya başlatmak üzere olduklarını belirten Karamehmet Petrol Yönetim Kurulu Başkanı Semih Gülerer ise, “Bu protokol sayesinde çiftçilerimize özel indirimler vereceğiz. Motorin ve benzinde yüzde 4, madeni yağlarda toplu alımlarda yüzde 10-15 kadar indirimler sağlayacağız. Şuanda 1 yıllık bir protokol imzalayacağız. Herkese hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu.

 

Gerçekleştirilen konuşmaların ardından hazırlanan protokol, tarafların imzalarıyla hayata geçirildi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş