İNEGÖL’ÜN DÜNYA MOBİLYA BAŞKENTİ OLMASI İÇİN Önemli çalışmalar gerçekleştireceğiz

TÜMSİAD Marmara Bölge Toplantısı geçtiğimiz gün düzenlenen program ile ilçemizde gerçekleştirildi. Bölge Toplantısı’nın ardından TÜMSİAD İnegöl Şubesi yetkilileri ile görüşen Marmara Bölge Koordinatörü Cemal Balabanoğlu, “Yakın zamanda gerçekleştirilecek olan kongre sonrası, İnegöllü mobilyacıları yakından ilgilendiren projeleri yavaş yavaş hayata geçirerek, mobilyanın Türkiye başkenti olan İnegöl’ü, dünyanın mobilya başkenti yapmak için önemli çalışmalar gerçekleştireceğiz” dedi.

Yayınlama: 03.05.2016
944
A+
A-

 

Hotel Park’ta gerçekleştirilen toplantıya Marmara Bölgesi TÜMSİAD şube başkan ve yardımcıları katıldı. Sonrasında düzenlenen yemekli toplantıda ise TÜMSİAD İnegöl Şubesi yetkilileri ile görüşüldü.

 






ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ

Toplantıda ilk olarak TÜMSİAD İnegöl Şubesi adına açıklamalarda bulunan Ahmet Galip Meriç, “Kısa süre sonra kongremizi gerçekleştireceğiz. Kongre öncesi hem Bölge Koordinatörümüz Cemal Balabanoğlu ve Marmara Şube başkan ve yardımcıları ile bir araya geldik. Toplantıda ekonomi olarak geniş projelerden bahsedildi. Bu projeleri İnegöl’deki iş adamları ile paylaşacağız. İnegöl’ün daha fazla dış piyasada öne çıkması ve Türkiye ekonomisine katkısı daha fazla olması için elimizden geleni yapacağız” dedi.

 

KONGRE SONRASI PROJELER HAYATA GEÇİRİLECEK

TÜMSİAD Bölge Koordinatörü Cemal Balabanoğlu ise, “İnegöl’de TÜMSİAD Marmara Bölge toplantımızı gerçekleştirdik. İnegöl’de bulunmaktan dolayı mutluyuz. Geçtiğimiz aylarda yine İnegöl’de bulunduk. Burada bizi en iyi şekilde ağırlayan Ahmet Galip Meriç’e teşekkür ediyoruz. TÜMSİAD İnegöl Şubemiz kısa süre içerisinde kongresini gerçekleştirerek, adını sıkça ve gürce çıkaracağı günler için çalışmalarına başlayacak. Daha öncede bahsettiğimiz üzere güzel projelerimiz var. Biliyorsunuz yurt dışında yatırım konusunda devletimizin önemli desteği var. Bu konuları da arkadaşlarımıza anlattık. Bunda sonra kongre yapıp, çalışmaların başlayacağını söyleyebiliriz. Yakın zamanda gerçekleştirilecek olan kongre sonrası, İnegöllü mobilyacıları yakından ilgilendiren projeleri yavaş yavaş hayata geçirerek, mobilyanın Türkiye başkenti olan İnegöl’ü, dünyanın mobilya başkenti yapmak için önemli çalışmalar gerçekleştireceğiz” dedi.

 

HABER: Serhat ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş