İtalya için yine uçak kaldırılacak

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası, 9, 14 ve 20. grup Meslek Komite üyeleri 19 Aralık tarihinde yapmış oldukları kahvaltılı toplantılarında geçen yıl olduğu gibi bu yıl da İtalya’da 14-19 Nisan 2015 tarihinde düzenlenecek olan İSALONİ Mobilya fuarı ile ilgili Yenişehir’den uçak kaldırmak için gerekli çalışmalara başlama kararı aldılar.

Yayınlama: 22.12.2014
810
A+
A-

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası 9, 14 ve 20. Grup Meslek Komite üyeleri, geçen yıl Yenişehir’den özel uçak kaldırarak katıldıkları İtalya İSALONİ Mobilya Fuarı’na bu yıl da katılım göstermek için çalışma başlatma kararı aldılar.

 

Geçtiğimiz yıl yapılan başarılı organizasyonda tek sorun; konaklama ile fuar alanı arasındaki uzaklıktı. Bu nedenle zamanın daha verimli kullanılabilmesi amacıyla konaklanılacak otelin fuara yakın olması için gerekli organizasyonun yapılması karara bağlandı.








 

Organizasyonun maliyetleri ile ilgili bilgilerin önümüzdeki günlerde kamuoyuna bilgilendirileceği belirtilirken İnegöl markasının dünyada daha iyi tanınması amacı ile profesyonel lansmanların ilgili meslek komiteleri tarafından çalışmalara hız verilmesi kararı alındı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.