Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir:

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, Zeytin Dalı Operasyonu’nun ekonomiye en ufak bir etkisi olmadığını söyleyerek, “Cephede göstermiş olduğumuz başarıyı aynı şekilde ekonomide de gösteriyoruz” dedi.

Yayınlama: 26.01.2018
1.611
A+
A-

Limak Uludağ Elektrik Orhangazi Faturamatik Yetkili İşlem Merkezi’nin açılışında gazetecilerin sorularını cevaplayan Özdemir, Afrin Harekatı’nda şehit olan Mehmetçiklere rahmet, gazilere şifa diledi. Türkiye’nin güney sınırımızda bir terör koridoru oluştuğunu belirten Özdemir, “Türkiye Cumhuriyeti burada da büyüklüğünü göstererek bu terör koridorunu sınırlarımızdan uzaklaştırmak, bölmek için büyük bir mücadelenin içine girdiler, çok başarılı bir şekilde yürüyorlar. Bütün Türk milletinin gücü duası ve bugünkü cuma namazında bile ana konu buydu. Hocalarımız her beraber onlara dua etmemizi sağladılar. Allah yardımcıları olsun. Bir an önce de zaferle dönmelerini bekliyoruz” dedi.

Türk milletinin böyle bir görev sırasındayken ekonomiyi hiç düşünmeyeceğini kaydeden Özdemir, “Ekonomi nasıl olsa düzeltiriz. Birinci görevimiz burada başarılı olmaktır. Ama diğer taraftan baktığımız zaman bu kadar büyük bir olayın içine giren Türkiye’mizde ekonomik dengeler, göstergeler gayet iyi bir şekilde gitmektedir. Zaten biz enerjiden de enerjinin kullanımından da bunu çok iyi görmekteyiz. Allah’a bin defa şükürler olsun, öyle bir sağlam ekonomimiz var ki, sağlam bir bankacılık sistemimiz var ki, bu operasyonunun ekonomiye en ufak bir etkisi olmadı. Herkes yine malını üretiyor, ihracatını yapıyor, ithalatını yapıyor. Vatandaşımız hiçbirşey olmamış gibi yine parasını harcıyor, ihtiyaçlarını gideriyor. Allah’a bin defa şükürler olsun, cephede göstermiş olduğumuz başarıyı, aynı şekilde ekonomide de gösteriyoruz. Şu ana kadar gayet iyi gitti ve bu sistemin de daha iyi gideceğine bütün yüreğimle inanıyorum. Allah Türkiye’mizin her konuda yardımcısı olsun, birlik ve beraberliğimiz için Türk milletinin yapmayacağı hiçbir şey yoktur” dedi.








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş