Makine fuarına İTSO’dan çıkarma

Üyelerinin sektörel gelişmeleri yakından takip etmesi için çeşitli çalışmalar yapan İTSO, makine sektöründe faaliyet gösteren üyeleri için İstanbul’da düzenlenen uluslararası sektör fuarına ücretsiz gezi düzenledi.

Yayınlama: 11.06.2014
827
A+
A-

 İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası’nın (İTSO) makine ve metal sektöründe faaliyet gösteren 7’nci Meslek Komitesi üyeleri, İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde 5-8 Haziran tarihleri arasında düzenlenen “Uluslararası Makine İmalatı ve Metal İşleme Teknolojileri Fuarı”na gittiler. Komite Başkanı Ogün Şencan’ın talebiyle, İTSO Yönetimi’nce ücretsiz olarak düzenlenen fuar gezisine, İTSO üyesi 40 firma temsilcisinin katıldığı bildirildi.

 

YENİ TEKNOLOJİLERİ YAKINDAN GÖRDÜLER








Düzenlenen geziye katılan İTSO Üyeleri, fuarda sergilenen metal işleme ve metal kesme makinelerini dikkatle inceleyip sektörlerindeki yenilikleri gözlemlediler ve yeni iş bağlantıları kurma fırsatı buldular. Fuar gezisinin iş deneyimlerine olumlu katkı yaptığını dile getiren İTSO üyeleri, Komite Başkanı Ogün Şencan’a ve Oda Yönetim Kurulu’na teşekkür ettiler.

 

MAKİNE SEKTÖRÜ ÇOK HIZLI BÜYÜYOR

Fuar gezisine ilişkin açıklama yapan İTSO 7’nci Meslek Komitesi Başkanı Ogün Şencan da, son yıllarda Türkiye’de makine sektörünün büyük bir ivme kazandığını söyledi. Sektörünün İnegöl’de de oldukça canlı olduğunun altını çizen Şencan, “İşletmelerin güçlü bir şekilde varlığını sürdürebilmesi için faaliyet gösterdikleri alanlarda Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmeleri önemlidir. Sektör fuarları bu anlamda bizlere yol gösterici oluyor” dedi.

 

İTSO YÖNETİMİ ÖNÜMÜZÜ AÇIYOR

Ogün Şencan, başkanlığı yürüttüğü 7’ni Meslek Komitesi adına TÜYAP’taki fuar için bir ziyaret programı düzenlenmesi yönünde komite üyelerinden gelen talebi İTSO Başkanı Metin Anıl’a aktardığını da söyledi. Anıl’ın oda yönetiminde konuyu görüşüp talebi derhal yerine getirdiğini belirten Şencan, “İTSO Yönetimi işlerimizi geliştirmemiz için bize her zaman destek veriyor. Ücretsiz fuar gezisi de bu desteklerden biridir. Organizasyonda ulaşım ve öğlen yemeği ücretsiz oldu. Gezi sırasında komite üyelerimizden olan aynı zamanda odamızın Yönetim Kurulu Üyesi Oktay Can’da bizimle birlikte oldu. İTSO Yönetim Kurulu’na Komite üyelerimiz adına sektörümüze verdikleri tüm destekler için teşekkür ederim” diye konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.