Mobilyacılar Odası’ndan fuar gezisi

İnegöl Mobilyacılar Odası tarafından oda üyelerine yönelik gerçekleştirilen fuar gezileri devam ediyor. Bu kapsamda İnegöl Mobilyacılar Odası 01 Ekim 2014 günü İstanbul’da düzenlenecek 27. Ağaç İşleme Makineleri Fuarına araç kaldıracak.

Yayınlama: 27.08.2014
932
A+
A-

 

TÜYAP İNTERMOB Uluslar arası fuar merkezinde 27 Eylül 2014 ile 1 Ekim 2014 tarihleri arasında düzenlenecek olan 27.Ağaç İşleme Makineleri, Kesici Takımlar, El Aletleri Fuarı ile 17.Uluslararası Mobilya Yan Sanayi, Aksesuarları, Orman Ürünleri ve Ahşap Teknoloji Fuarına İnegöl Mobilyacılar Odası gezi düzenleyecek.

 








Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan yaptığı açıklamada şunları söyledi: Oda olarak amacımız sektör anlamında esnaflarımızın gelişimine katkı sağlamak adına bu tarz gezileri yıllardır düzenli olarak organize ediyoruz. Yapılan bu gezi organizasyonlarına katılan esnaflarımızın fuarlar sayesinde gelişen teknolojiyi yakından görmeleri ve ihtiyaçlarını gidermeleri adına oldukça önemli olduğu ve bu nedenle esnaflarımızın son derece memnun olduğunu görüyoruz. TÜYAP yetkilileri ile yaptığımız görüşmelerde geçen yıl 2 otobüs olan ziyaretçi sayımızı bu yıl 3 otobüse çıkardık amacımız daha fazla sayıda esnaflarımızı gezi programına dâhil etmektir. Gezi programımız 1 Ekim Pazar günü sabah saat 06.00 da Sani Konukuğlu Camii önünden hareket edilecek şekilde başlayacaktır. Geziye katılmak isteyen esnaflarımızın en kısa süre içerisinde Odamıza başvuruda bulunmaları ve kayıtlarını yaptırmalarını önemle hatırlatıyor, esnaflarımıza hayırlı işler diliyorum. 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.