Mobilyacılar Odası’ndan Sadri Şen’e plaket

15 Mart Dünya Tüketici günüde LOB’in tarafından 27. uluslararası tüketici zirvesinde 2014 Tüketici Kalite Ödülü alması nedeni ile İnegöl Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan, Başkan Vekili Ümit Aybil, Yönetim Kurulu Üyeleri İsmail Taç ve İbrahim Turan, Mobilyacılar Odası Üyesi Sadri Şen’i firmasında ziyaret etti. •Serhat ÇİÇEK

Yayınlama: 25.03.2014
2.364
A+
A-

15 Mart Dünya Tüketici günüde LOB’in tarafından, İstanbul RIOXS PERA Hotel’de gerçekleştirilen 27. Uluslararası Tüketici Zirvesinde 2014 Tüketici Kalite Ödülü alması nedeni ile tebrik etti. Ayrıca; İnegöl Mobilyası’nın tanıtımında yapmış olduğu çok değerli katkıları nedeni ile teşekkür plaketi verildi.

 

TÜKETİCİ KALİTE ÖDÜLÜNÜ BU YIL İLÇEMİZDEN 4 FİRMA ALDI






Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Özcan Ayhan, “27. Uluslar arası Tüketici Zirvesi’nde düzenlenen programda Tüketici Kalite Ödülünü bu yıl ilçemizden 4 firma almıştır. Bunlardan bir tanesi de odamız üyesi Sadri Şen’e ait firmadır. Öncelikle kendisini kutluyor ve tebrik ediyoruz. Bizde odamızın üyesi olan sayın Sadri Şen’i firmasında ziyaret ederek tebrik etmek ve plaket vererek teşekkür etmek istedik. Kendisi çok önemli bir ödül kazanmıştır. İnşallah önümüzdeki yıllarda bu tarz ödülleri alan üyelerimizin sayısı artar” dedi.

 

SEKTÖRÜN GELİŞİMİNE BİR NEBZE KATKIDA BULUNDUĞUMUZ İÇİN MUTLUYUZ

Şen Klasik ve Modern Koltuk Firması Sahibi Sadri Şen ise, Oda Başkan ve yöneticilerinin kendilerini ziyaret ederek tebrik etmesi ve plaket vermelerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Odamız elinden geldiğince esnaflarımızın sorunlarını çözmeye çaba sarf etmektedir. Bizde firma olarak İlçemiz Mobilya sektörünün gelişimine bir nebze katkıda bulunduğumuz için mutluyuz. Sayın başkan ve yönetim kuruluna bu nazik jestleri nedeni ile teşekkür ediyorum” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş