Mobilyacılardan logo yarışması

İnegöl Marangozcular ve Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan, yazılı basın açıklamasında bulunarak, 50. yıl nedeni ile logolarını güncellemek istediklerini, bu nedenle yarışma düzenlediklerini ve ödülün 2 bin TL olduğunu ifade etti.

Yayınlama: 07.05.2015
952
A+
A-

İnegöl Marangozcular ve Mobilyacılar Odası, 50 yıl nedeni ile logolarında güncelleme kararı aldılar. Bunun neticesinde ise logo yarışması yapılacak.

 

ÖLDÜL 2 BİN TL








Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Oda Başkanı Ayhan, “İnegöl Mobilyacılar Odası olarak Odamızın kuruluşunun 50. yılı etkinlikleri kapsamında Mevcut Logomuzu güncelleme kararı almış bulunmaktayız. Yarışmamızın amacı yeni oluşturulacak logomuzun bundan sonraki matbu evrak, yazışmalarda, tanıtımlarda kullanılması planlanmış ve bu sayede yerel ve ulusalda İnegöl Mobilyacılar Odasının tanınırlığının arttırılması hedeflenmiştir. Artık günlük yaşamda kullandığımız bir çok ürün,bir çok marka ve bir çok kurum logoları ile tanınır olduğundan dolayıdır ki, İnegöl Mobilyacılar Odasının tanınırlığının arttırılması amacı ile görsel çalışmaların Oda ilkeleri doğrultusunda logoya yansıtılması amacı ile yarışma düzenlenmektedir. Yarışma süresi 1 Haziran 2015 tarihine kadar devam edecektir.

5 Haziran 2015 tarihinde yarışma jüri üyeleri eserleri değerlendirmeye alacak ve aynı gün içinde sonuçlandıracaktır. Başvuru dosyaları Odamıza elden veya iadeli taahhütlü posta ile ulaştırılacaktır. Yarışmada birinci seçilen eser için toplam 2.000 TL ödül verilecektir. Yeni Logo Tasarım yarışmasına katılmak isteyenler  teknik şartnameyi  odamızın www.inmob.org.tr  adresinden indirebilir veya odamıza gelerek alabilirler. Logo tasarım yarışması için bizlere destek veren Uludağ Üniversitesi İnegöl Meslek Yüksek Okulu öğretim görevlisi sayın Mustafa Kastan hocamıza ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz. Logo yarışması sonuçlandığında ödül projenin tüm hakları İnegöl Mobilyacılar odasına devredilecektir. Logo yarışmamız için projeleri bekliyoruz” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.