Nilüfer Belediyesi İş Ofisi, 50 Kişiyi Daha İşverenle Buluşturdu

Nilüfer Belediyesi, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü bünyesinde bulunan İş ve Meslek Edindirme Bürosu, iş arayan 50 kişiyi daha işverenlerle buluşturdu.

Yayınlama: 11.10.2017
1.230
A+
A-

İş arayan ile işveren arasında köprü olan İş ve Meslek Edindirme Bürosu, Nilüfer Belediyesi Halk Evi’nde toplu görüşme ve mülakatları sürdürüyor. Aunde Teknik firması uzmanları ile iş arayan 50’yi aşkın kişi Nilüfer Belediyesi’nde bir araya geldi. Firma yetkilileri, mavi ve beyaz yaka olmak üzere vasfına göre başvuru sahipleriyle görüşme yaptı. Toplu görüşmeyi tamamlayan firma yetkilileri, işe alımla ilgili bilgilendirmenin önümüzdeki günlerde yapılacağını belirtti.

2005 yılından bu yana işverenle iş arayan arasında köprü görevi gördüklerini söyleyen Nilüfer Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Bircan Uysal, “Günde 30’u aşkın iş başvurusu talebinin yapıldığı Nilüfer Belediyesi İş ve Meslek Edindirme Bürosu’nda, kurulduğu günden bu yana yaklaşık 50 bin müracat alındı. Bu başvurular arasından 30 bini aşkın kişi işverenle buluşturuldu. İş ve Meslek Edindirme Bürosu iş arayanların istihdamı ile ilgili çalışmalarını önümüzdeki günlerde artırarak sürdürecek” dedi.










Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.