Omex tercihini Renault Master’dan yana kullandı

Koçaslanlar Holding ağır vasıta ve treyler pazarındaki liderliğini binek ve hafif ticaride de devam ettiriyor.

Yayınlama: 24.06.2014
1.612
A+
A-

Renault yetkili satıcısı olan Koçaslanlar Motorlu Araçlar, Türkiye’de “Kampanya ve P.O.P Lojistiği & Yönetimi” kavramının yaratıcısı Omex Lojistik’e 9 adet Master L2 şasi kamyonet ve 1 adet Trafik Multix teslim etti.

Renault, geçen yıl Kangoo ailesinin, çok kısa bir süre önce de Trafic ailesinin yenilenmesini takiben Master’ı da yeniledi.  Master, yeni motorlar, yeni teknolojiler ve yeni bir ön tasarım ile müşterilerin beğenisine sunuluyor. Yeni Master’daki en büyük değişim, 110 – 165 bg gücündeki bir dizi 2.3dCi motor olarak göze çarpıyor. 110 ve 125 bg motor seçenekleri,  fiyat ve yakıt ekonomisi arasında cazip bir uyum sunarken, 135 ve 165 bg’lik motorlar ise, Twin Turbo teknolojisi ile daha fazla performans ile daha düşük yakıt tüketimi vaat ediyor. Yenilenen araçta bir dizi yeni güvenlik ve konfor donanımı da bulunuyor. 

 






Bunlar arasında standart donanım olarak sunulan, yüke duyarlı son nesil Elektronik Denge Sistemi (ESC), Yokuş Kalkış Desteği ve kar, çamur, kum gibi zorlu zemin şartlarında yol tutuşunu optimize eden Çekiş Desteği (Extended Grip) gibi özellikler yer alıyor.

 

20 yılı aşkın süredir doğrudan pazarlamada sektör deneyimi olan girişimciler tarafından kurulan özellikli malzemelerin taşınması, depolanması; olası aksaklıkların, sorunların çözüme kavuşturulması ve sorunlu malzeme onarımlarının sağlanması tanımına sahip “P.O.P. Lojistiğini ilk ve tek uygulayan firma olma özelliğine sahip Omex;  araç filosunu da artırmaya devam ediyor.

 

KOÇASLANLAR GÜVENCESİ İLE DEVAM EDECEĞİZ

P.O.P. Lojistiği & Yönetimi kavramının yaratıcısı olarak, hedeflerinin sektörde liderliklerini sürdürmek, bu hizmeti uluslararası arenaya taşımak olduğunu belirten OMEX Lojistik Operasyon Müdürü Ali Özyar, Renault Master ve Trafic modellerini düşük yakıt tüketimi, servis kolaylığı ve düşük işletme maliyetlerinden dolayı tercih ettiklerini belirterek,  “Alınan araçlar Bursa, İzmir, Antalya, Adana ve Ankara bölge operasyonlarında kullanılacak ve bundan sonra da Renault hafif ticari araçlarla yollarına Koçaslanlar güvencesi ile devam edeceğiz” dedi.

MÜŞTERİLERİMİZE TEK NOKTADA ÇÖZÜM HİZMETİ SAĞLAMAKTAYIZ

Teslimat töreninde Ali Özyar’a araçlarının anahtarını ve teşekkür plaketini teslim eden Koçaslanlar Yönetim Kurulu Üyesi Muhsin Koçaslan ise Omex ile iş birliği içerisinde olmaktan son derece memnun olduklarını belirterek, “Omex gibi sektöründe lider bir firmaya 10 araç teslim etmek markamızın pazardaki konumu açısından önemli bir adım diye düşünüyorum. Ali Bey’den sonraki alımları için de söz aldık. İşbirliğimizin artarak devam edeceği inancındayım” dedi. Koçaslan sözlerine şöyle devam etti; “Amacımız satış sonrası müşteri memnuniyetini her zaman birinci planda tutmaktır. Koçaslanlar Grubu olarak; kara yolunda hareket eden her segmente hitap ederek müşterilerimize tek noktada çözüm hizmeti sağlamaktayız” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş