Otel salonunda mini fuar

31’ncisi düzenlenen MODEF Fuarı ziyaretçilerini ağırlarken İnegöl’ün sektördeki önemini bilen ve fuar zamanı İnegöl’e gelen ziyaretçilere kendisini tanıtmak isteyen Kayserili Mobilyacılar İnegöl’deki bir otelin salonunu kiralayarak mini bir fuar düzenlediler.

Yayınlama: 17.04.2014
1.473
A+
A-

Kayseri’den İnegöl’e gelen My Nova Mobilya, Fatih Yıldız Sandalye-Masa, Dove Mobilya ve Bensimo Genç Odası yetkilileri, otel salonunu kiralayarak ürünlerini tanıtıyorlar.

 

İNEGÖL MOBİLYANIN KALBİNİN ATTIĞI BİR YER






İnegöl’ü mobilyanın kalbi olarak değerlendiren My Nova Mobilya Sahibi Ahmet Bekli, “İnegöl, mobilyanın kalbinin attığı bir yer. Bizde buradaki pazar, buradaki firmaların arasında bulunmak için kendi imkânlarımızla bir yer tuttuk. Otelin düğün salon kısmını kiraladık. Ürünlerimizi burada sergiliyoruz. Şuan İnegöl’ün misafiri olarak İnegöl’deyiz” dedi.

 

İNEGÖL’DEN İSTİFADE EDİYORUZ

Kayserili mobilyacılar olarak İnegöl’deki firmalardan istifade ettiklerini söyleyen Bekli, şu ifadeleri kullandı: Kayseri’den 4 firma olarak buraya geldik. Hepimiz mobilyacıyız ama farklı kalemlerde üretimler yapıyoruz. Bir tane koltuk üreten firmamız var. Yatak odası üreten firmamız var. Genç odası üreten firmamız var ve son olarak masa ve sandalye üreten firmamız var. Bizde İnegöl’den istifade ediyoruz. İnegöl mobilyada öncülük yapıyor. Yeni tasarımlarda iyi gidiyorlar maşallah.

 

ÜRÜNLERİMİZİ GÖSTERMEK İÇİN BURADAYIZ

Fuarın İnegöl’de olması hasebiyle, yurt dışındaki müşterilerinin Kayseri yerine İnegöl’e geldiğini söyleyen Ahmet Bekli, bu nedenle müşterilerine ürünlerini tanıtmak için burada olduklarını ifade ederek, “Fuar bitiminden önce burayı boşaltmamız lazım. Burada toplam 4 gün duracağız. Fuar ise 6 gün. Biz 4 firma olarak yurt dışına çalışan firmalarız. Bizim yurt dışındaki müşterilerimiz, İnegöl’deki firmalarla da çalışıyorlar. Libya’dan İstanbul’a geliyor adam, oradan da İnegöl’e geliyor. Kayseri’ye gelmesi mümkün değil şu aşamada. Bizde onlara kendi mallarımızı, ürünlerimizi göstermek için buradayız. Kısmet olursa alış-veriş yapacağız inşallah” dedi.

 

BİR İTALYA GİBİ NEDEN OLMAYALIM?

İnegöl’deki fuar alanının küçük olduğunu ifade eden Ahmet Bekli, hedeflerin büyük olması gerektiğini söyleyerek, konuşmasını şu ifadelerle sonlandırdı: Benim kanaatime göre İnegöl fuar alanı küçük. Belki 5-10 sene önce yeterli kapasitedeymiş ama bugün Türkiye’de çok gelişti, devasa firmalarımız oluştu, firma sayısı arttı, tasarımlar çoğaldı, yetmediği aşikâr. Daha büyük olsa Türkiye’nin diğer vilayetlerinden katılımcılara açık olsa; dünya buraya gelecek. Bugün katılımcı sayısı sınırlı. Bir İtalya gibi neden olmayalım? Ya da bir Almanya fuarı gibi neden olmasın? Hedefleri büyük koymak lazım. Büyük hedefler koyup, hedefe doğru gitmek için gayret sarf etmek lazım. 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş